Секс по график

• 16 959
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Винаги съм твърдяла,че няма жена, която да няма желание за разни неща, а мъж ,който не знае как да го предизвика.

Това сътветно го твърдят асексуалните по природа. За тяхно успокоение. Не, че не искали... Ама не с тоя, не сега, не така, не онака и не незнам си как... Само тровят живота на другия до тях. Стандартно положение.

Изобщо не съм съгласна с теб, една жена може да не е правила някои неща с теб, но със следващия, може да се изненада и от себе си.
Дори да й харесва, но това пак зависи от мъжа, срещу нея.

# 241
Егати болката ... да те олигавят или гъделичкат.

# 242
  • София
Винаги съм твърдяла,че няма жена, която да няма желание за разни неща, а мъж ,който не знае как да го предизвика.

Това сътветно го твърдят асексуалните по природа. За тяхно успокоение. Не, че не искали... Ама не с тоя, не сега, не така, не онака и не незнам си как... Само тровят живота на другия до тях. Стандартно положение.

Тц. Аз съм много сексуална и грам не ме свърта без секс. Но и на мен ми се е случвало да нямам желание с определен мъж. Разликата е, че аз прекратявам, когато видя, че секса куца. За мен няма нещо, което да си заслужава да бъде спасявано, ако сексът не е наред.

# 243
Ами да, другото е приятелство.

# 244
  • София
Има неща, които не бих дала да ми правят, ако ще на глава да застанат.
Има други, за хубаво отношение съм готова на компромиси и щуротии.

# 245

Аз досега жена, която да твърди, че мъжът не може да я накара да заобича секса не съм срещала, обичайно разказът е, че тя явно много не харесва секса, че не ѝ се прави често и т.н.
Виж, мъже, които не знаят точно кво правят, обаче твърдят, че жената е асексуална, фригидна и не знам си там каква, съм срещала доста често.
И мъжете си мислят, че нещата се случват или не се случват в леглото. И не могат да разберат, че сексът за жената много често се случва извън леглото. И като си я накарал да се почувства добре с цялостното си отношение, тя сама ще иска секви сексуални лиготийки.

# 246
Скрит текст:
И аз тва се замислих, кво му е екстремното на аналния, като е доста практикуван. За целувките, на нея не и харесва как се целува той, което е малко странно. Или наистина го прави много зле (имам предвид някв гадно лигавене или има кофти дъх) или просто не го харесва и не я привлича достатъчно.

То и много хора бият жените си, какво му е екстремното. Пет юмрука, два ритника, нищо работа.
И изнасилванията редовно се правят. Нормално е.
Краде се, убива се. Нищо лошо викаш.
Може би трябва малко да помислиш, че отсрещната страна изпитва болка.
Сега ако вече не ти пука кой как се чувства е друга работа.

Боли, не боли (не знам, от тази страна на х... не съм бил), много жени сами си искат такъв секс. А и съдейки по това, което съм виждал, много голям процент от жените може да им хареса ако са с правилната нагласа и мъжът знае как да действа. Само не разбрах обаче, каква точно е връзката тук с изнасилвания, боища и 5-те туката, че и кражбите и убийствата?

Ами легни си с някой мъж. Даже  и с по-голям размер и сподели.
Сега ако не схващаш какво ти пиша е някак тъжно.
Явно си човек дето си мисли за себе си, пък дали на другия го боли или не ще - много важно.
Може да има всякакви жени, но когато си с някоя която не иска това, се се съобразяваш. Елементарно човешко поведение.
Верно ли не схвана какво общо имат изнасилване, побоища и т.н.
Не мога да ти помогна. Помисли мъничко.

# 247
  • София
Правилното сексуално общуване е когато и двамата правят това, което им е приятно.
Колко е просто, нали?

# 248
Правилното сексуално общуване е когато и двамата правят това, което им е приятно.
Колко е просто, нали?
Просто, но гениално. Другото е мъкаааа... или проституция.

# 249
А, така си мислиш само! За мъжете щом на една е харесало аналния примерно, значи трябва на всички да харесва. Щото нали, кво се праиш, изтърпи малко и ще почне да ти харесва. Сори, ама първо ти пробвай. 😂

# 250
  • Далечният изток
Ама не приятно само за него си. Приятно и за другия нали...

# 251
Ами може и всеки да прави каквото му е приятно... поотделно 😂

# 252
Отиде коня у реката. Преди последните разяснения всички си мислехме, че я изнасилват, а то се оказа че я гъделичкат. Спрете се малко със сценария за физически болки и какво ли още не. Нейните сълзи от незачитане идват, от неслушаемост и обида.

# 253
  • Далечният изток
Ами всеки да прави каквото му е приятно и става като при авторката.

# 254
Колко е просто, нали?

Просто, ама макар и просто за някои мъже е ясно, че е нещо свръх сложно и неразбираемо.

Познавам жена, която обича и да я удрят по време на секс, ама това е нейна си работа. Не значи, че и аз или ти трябва да искаме.
Същото и с аналния или каквото и да е било друго.

Общи условия

Активация на акаунт