Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 852
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Аз като бях бременна, бях по-светец от папата, даже ме подиграваха близките ми. Не близвах и капка алкохол, внимавах какво ям. В никакъв случай не подкрепям употреба на алкохол и цигари по време на бременност. Даже и по време на опити, ама на, ето... Повече от две години супер изрядна, един път не бях чак толкова изрядна.

Но - по въпроса за теста... Сега направих нов, сутринта. Втората черта, ако изобщо я има, се забелязва с много въображение. На снощния тест се виждаше значително по-добре и с просто око. Мислех, че на сутринта ще е по-наситена, обаче даже е по-бледа. От една страна, разочарование, от друга - си отдъхвам с оглед притесненията, за които ви споделих... От трета страна - все пак има още малко до М, не е дошла, а тестовете не са достоверен критерий за развитието на Б, както неведнъж е напомняно тук. Чакам и се надявам.

Амбър, тихичко честито и успех, до най-сладкия финал!!! Много се радвам!

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 07:53 от Bellflower

# 721
amber1310, честито и успех!
Относно обяснението как се чустваш надали има човек в групата, който да не те разбира! 😊

# 722
Хора, какви притеснения от чаша вино или бира преди закъснение??? Кое и на какво да навреди точно Grinning

Амбър, честито!!! Лека бременност! Heart

# 723
  • София
Тихо честито на Амбър!

Bellflower, не мисля, че в толкова ранен етап си навредила на каквото и да е. Стискам палци лелката да не идва!
И ние днес сме канени на гости и точно размишлявах тази сутрин, че май най-разумно би било да не се тъпчем по таксита, а просто аз да не пия Grinning

# 724
Благодаря ви момичета! Heart дано всичко е наред...

Иначе по принцип аз съм много стриктна, никакъв алкохол от месеци (не че и като цяло някога съм пиела редовно), не съм пушач, всяко хранене го обмислям, така че да е полезно и за мен, и за мъжът ми.
Разликата с този месец беше, че е единственият, в който бебето не беше номер едно приоритет. Имахме да планираме някои неща в личен план, също така покрай 14-ти февруари си накупихме някакви сладки неща, които си бях забранила, но си ги хапвахме с дни след празника, а на самия празник изпих и чаша вино. Друго различно е, че мъжът ми започна да хапва по 3-4 варени яйца всеки ден и спря кафето (а алкохол изобщо не пие от месеци). А най-шокиращото е, че изкарахме Ковид в началото на месеца...Изобщо този месец не бяхме за отличен по отношение на бебеправенето, дори не бяхме и толкова редовни, пък то какво стана...Blush

# 725
Амбър, честито! Лека бременност!

# 726
Амбър и при нас беше така този месец. Бях го отписала отвсякъде. Всички тестове за ову бяха - и си казах, няма шанс. Въобще не съм го мислила, дори си мислехме да спрем за 2-3 месеца, защото ми идваше в повече. Спрях дори и витамините за регулиране на цикъла. А сега чакам да мине още малко време и да видим малката точица. 😄
Благодаря ви момичета! Heart дано всичко е наред...

Иначе по принцип аз съм много стриктна, никакъв алкохол от месеци (не че и като цяло някога съм пиела редовно), не съм пушач, всяко хранене го обмислям, така че да е полезно и за мен, и за мъжът ми.
Разликата с този месец беше, че е единственият, в който бебето не беше номер едно приоритет. Имахме да планираме някои неща в личен план, също така покрай 14-ти февруари си накупихме някакви сладки неща, които си бях забранила, но си ги хапвахме с дни след празника, а на самия празник изпих и чаша вино. Друго различно е, че мъжът ми започна да хапва по 3-4 варени яйца всеки ден и спря кафето (а алкохол изобщо не пие от месеци). А най-шокиращото е, че изкарахме Ковид в началото на месеца...Изобщо този месец не бяхме за отличен по отношение на бебеправенето, дори не бяхме и толкова редовни, пък то какво стана...Blush

# 727
Bellflower, със сигурност не си навредила, не се притеснявай. Всичко ще е наред. Честито!

Amber, честито и на теб!

Лека и успешна бременност ви пожелавам!

# 728
Честито на момичетата с плюс тестчета. Това заглавие носи голям късмет, темата се напълни с хубави новини 😍.
Лека да е бременността ви, и до финал!!! ❤️❤️❤️

# 729
Честито на всички момичета, видели двете чертички! Връщате радостта в темата Heart

Днес бях на преглед и се видяха 2 фоликула вдясно, близо са 1 до друг като близначета. В понеделник ще е последната инсеминация, стискайте палци, моля ви.

# 730
So close, стискам палци!!! Пращам супер позитивна енергия към теб в понеделник Flowers Four Leaf Clover

Bellflower, Amber, честито и от мен!

Аз днес ходих да оформя документите за фонда. Бързо стана, утре ще ги пусна. Едно момиче пък чакаше в коридора за инсеминация, първа, при моята лекарка. Стана ми едно носталгично за оптимизма, с който отидох на първата ми процедура. Дано тя има повече успех от мен.

За алкохола да кажа и своето мнение. Аз действам по правилото, че по-добре без. Без вино, без силови тренировки, без стрес. Защото може и да се виждат дребни тези неща, но се натрупват и могат да обърнат каруцата. Та каквото мога, си го спестявам още преди закъснение.

# 731
Момичета, аз съм с кървене Sad чакам сега пред кабинета…

# 732
  • Замък сред облаците
Независимо от прегледа си пусни ЧХГ и прогестерон, трябва да видиш с какви нива са и дали е БХ или има проблем с прогестерона.

# 733
Mimird, кураж! С теб сме!

А на мен май няма нужда да ми честитите... "Положителните" тестове бяха на Лейди тест (сега прочетох повече мнения за тях), а Шуър чек и Би.Лайв бяха категорично отрицателни. Знам, че трябваше да изчакам със следващите проверки, но - този месец ми е явно месецът на глупавите и прибързаните постъпки. Дано да си взема поуките. Първата е: не давай обещания, които не можеш да спазиш. Втората: ранните тестове начесват крастата, но в крайна сметка носят само повече напрежение, често и разочарование накрая. Третата: не си купувай Лейди тест. Четвъртата: не си позволявай разни малки и по-големи прегрешения, когато правиш опити, защото не се знае дали точно този път не е станало и дали няма да се побъркаш от притеснение и гузна съвест.
Извинявайте за излиянията ми, много съм емоционална днес, а само тук мога да си излея всички мисли и емоции по темата. Пък и някой може да се поучи от моите грешки. Simple Smile

# 734
  • София
Bellflower моля те зачеркни точка 4ри! И това към всички момичета, живейте си нормално живота до тест, и скачайте, танцувайте, пийвайте умерено.

Mimird стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт