Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 761
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Прекаленият светец и богу не е драг.
След овулация можете да пиете, да спортувате и да се забавлявате както и преди овулация. Вече ако се налага по здравословни причини да се съобразявате, това е друга бира, или ако имате склонност към ексцесии и лош алкохолизъм, разбира се, но не вярвам някой тук да има последните две (освен Литъл с бутилката водка, хаха).

Ще ви обърна внимание, че това силно ограничаване ви натоварва психически, а стресът е най-големият враг на бебеправенето.

# 736
Амбър, честито! Лека бременност!

Аз съм бясна наораео. Иде ми да се яърна да се накрещя на АГто.
Обядних за БХ миналия месец, какво е станало, как е станало. Всичко по дни. Точно за 30 сек ме погледна на ултразвука. Нищо не каза. Всичко било нормално. Питах дали да чакам овулация тоя месец или няма изгледи да е скоро. Отговорът беше "сигурно ще е скоро". Ама кога скоро?
Девет месеца било прекалено малко време. Млада съм била, здрава. Обясних й, че и оредишнив път така е казала и се е оказала в грешка. Седя и ме гледа сигурно 1 мин като теле.
Накрая констатира, че не искам да съм независима  не съм била феминистка и явно не си харесвам работата, щом толкова много искам деца. Бясна, ама много съм бясна!

# 737
Благодаря ви, момичета! Бях на преглед, каза ми че не вижда нищо и че най-вероятно е биохимична бременност и че кървенето приличало на цикъл. Малко се обърках защото спомена и че нямам кръв в матката, а до сега е трябвало да имам.
Каза да се наблюдавам ако имам болки още в гърдите или кървенето не е като цикъл, вторник - сряда да ида пак. Не ми каза да пускам чхг и прогестерон и не знам дали има смисъл.

# 738
АА, половинка де, айде сега хаха
Може па да съм пропила детето от зародиш още и да е кротко🤷🏼♀

# 739
  • Замък сред облаците
Благодаря ви, момичета! Бях на преглед, каза ми че не вижда нищо и че най-вероятно е биохимична бременност и че кървенето приличало на цикъл. Малко се обърках защото спомена и че нямам кръв в матката, а до сега е трябвало да имам.
Каза да се наблюдавам ако имам болки още в гърдите или кървенето не е като цикъл, вторник - сряда да ида пак. Не ми каза да пускам чхг и прогестерон и не знам дали има смисъл.

Ако искаш да разбереш дали е било БХ или недостиг на прогестерон, или недай боже ИМБ само това е начинът.

Лютиче, тази жена си е престъпила правомощията, подай едно оплакване, те немците там поне тия неща взимат под внимание.

# 740
Амбър, честито! Лека бременност!

Аз съм бясна наораео. Иде ми да се яърна да се накрещя на АГто.
Обядних за БХ миналия месец, какво е станало, как е станало. Всичко по дни. Точно за 30 сек ме погледна на ултразвука. Нищо не каза. Всичко било нормално. Питах дали да чакам овулация тоя месец или няма изгледи да е скоро. Отговорът беше "сигурно ще е скоро". Ама кога скоро?
Девет месеца било прекалено малко време. Млада съм била, здрава. Обясних й, че и оредишнив път така е казала и се е оказала в грешка. Седя и ме гледа сигурно 1 мин като теле.
Накрая констатира, че не искам да съм независима  не съм била феминистка и явно не си харесвам работата, щом толкова много искам деца. Бясна, ама много съм бясна!

Имаш ли възможност за смяна на АГ-то. Честно казано при такова поведение бих сменила веднага, не е морално от един лекар да се държи по-този начин и да слага етикети на пациентите си.

# 741
Честито на всички видяли двете чертички.
На ММ билките пристигнаха и от утре започваме.

# 742
Лютиче, съжалявам за поредните перипетии с АГ. Относно оплакване - не знам дали ти се занимава, аз имам доста неприятни моменти с немските лекари, и за  15 години тук само веднъж написах лоша рецензия за лекар в Jameda и гугл
Скрит текст:
Ами скъсаха ми нервите от Jameda, два месеца терор да съм пишела обяснения, доказателства, всичко по часове, все едно аз бях някаква криминална личност, искаща да оплюе светецът доктор. Публикуваха ми накрая рецензията, но остана един много неприятен послевкус у мен и не съм се занимавала повече, а не е да нямах поводи ( като изяеленията, че на стари жени бебета не правят както съм писала тук в темата)
Сериозните оплаквания се подават в Kassenärztliche Vereinigung, но и там е като да чакаш от умрял писмо за вземането на сериозно. Аз затова си кибича вече 15 години при моята АГ, въпреки някои разминавания, нови пациенти вземат при нас само тези, при които никой не иска да ходи.
Мими, силно стиснати палци и пусни препоръчаните от момичетата изследвания, за да знаеш, че си направила всичко възможно.
Честито на всички видели двете чертички и успешна бременност!

# 743
Честито на момичетата с + тестове, успешен финал. На другите чакащи пожелавам късмет.🍀 Аз се разписвам с положителен тест... за съжаление е за ковид - от 2 дни съм с температура над 38 и хрема, не е голяма изненада... ММ е отрицателен и преди малко се изнесе при техните (решихме че така е най-добре) ии явно ще подновим опити окало Великден или след това. Продължавам да ви чета и дано до тогава всички да сте се изнесли в отчетните теми ☺️

# 744
Честито на момичетата с + тестове, успешен финал. На другите чакащи пожелавам късмет.🍀 Аз се разписвам с положителен тест... за съжаление е за ковид - от 2 дни съм с температура над 38 и хрема, не е голяма изненада... ММ е отрицателен и преди малко се изнесе при техните (решихме че така е най-добре) ии явно ще подновим опити окало Великден или след това. Продължавам да ви чета и дано до тогава всички да сте се изнесли в отчетните теми ☺️
Бързо оздравяване и леко възстановяване без последващи проблеми 😊

# 745
So close, стискаме палци за понеделник!  Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

Лютиче, думи нямам за твоето АГ. Вместо да си признае, че е сгрешила, такива да ти ги говори..
Щях да ти предложа да я сменяш, но не знам при вас до колко това е възможно, успех ти пожелавам! Heart

# 746
Бързам да се разпиша в тази тема, за да не натоварвам следващата.
Първо - честито на двучертичковите! Heart
Силни прегръдки и кураж на всички, които се борят с препятствия! Flowers Four Leaf Clover

Моята лапароскопия мина. Отново имах проблем с упойката и ще търся невролог, за да намерим какъв е проблемът.
Заключението от лапароскопията е, че сме си за инвитро. Дясната тръба почти я няма, а лявата е имала сраствания. След премахването им е пропуснала за цели 6 минути, което е ужасно много. Другата седмица отивам за сваляне на конци и трябва да заявя категорично решението си дали ще правим инвитро, за да се оформи правилно заключението в епикризата.
Както каза АГ: има проблем - има решение. Все още съм в процес на осъзнаване, но ще се борим както трябва!
Успех от мен на всички! Ще си ви следя, все пак. Heart

# 747
Момичета, на трети ден след трансфер се разписвам с положителен тест....за Ковид. Доста съм притеснена, че репрото не ми вдига, а съм с тромбофилия и на лекарства, които сгъстяват кръвта. Дано скоро ми върнат обаждане.
Амбър, честито! Лека и спокойна бременност! ❤️❤️❤️
Мери, бързо възстановяване и още първото инвитро да е успешно! ❤️
Мимирт, пусни ЧХГ и прогестерон, може още да си бременна, просто да е недостатъчен прогестеронът. Стискам палци! 🤞
Елзи, бързо оздравяване!
So close, стискам палци да се похвалиш след 2 седмици 🍀❤️🤞

# 748
Ех, Кактусче, тъпа работа. Как се чувстваш, имаш ли симптоми? Ако ще те успокои, хората около мен, които боледуваха последния месец, го изкараха леко и с неразположения по ден-два, уж сегашният вариант е по-заразен, но и по-лек. Вярвам и стискам палци това да не попречи чудото да се случи!

# 749
Кактус, дано нещата се развият по най-добрия начин!
Мери, важното е да стане, начинът после няма да е от значение. Не ви пречи да правите опити, докато се подготвяте за ин витро, успех!
На болните бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт