Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 751
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
Това е последният път, когато тази патка ме вижда.  И без това утре се месъим в друг град и ще търся ново АГ. Смятам да търся директно АГ, който се занимава с репродуктивни проблеми.

# 751
Кактусче Дано леко и без проблемно минеш през това Sad Бързо да оздравяваш.

И аз съм с уж с последната версия Ковид, пък хич не е като лека настинка. Но щом съм жива и съм вкъщи, другото се преживява.

Честито на момичетата с последните положителни тестове.

So Close Стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 16:02 от Пълнолуние

# 752
Момичета, излезнаха ми резултатите от двата витамина..

# 753
Привет момичета,

So close, нали знаеш колко силно ти стискам палци!

Лютиче, направо сменяй АГ-то. Трябва да е човек, с когото се чувстваме комфортно и му имаме доверие.

Mimird- съгласна съм с АА за изясняването на картинката

Искам да се включа и това с пазенето с режими,алкохоли, спорт...и тук съм съгласна с АА. И не просто, защото вечерта преди да разбера ,че съм бременна със сина ми се бях напила , ами просто..природа е. Както каза АА - ограничаването води до допълнителен стрес. Ако няма изрично лекарско предписание си живейте живота. Ако се фиксираме само върху бебеправенето очевидно не води до нищо добро. Ето, аз съм живият пример. Затова и си вдигнах забраните. Единствено само с коремните преси внимавам след овулация.
И малко  да ви усмихна - когато бяха бременна със сина ми посетих един АГ, който ми каза да не пропускам да си пийвам винце,чат пат, защото отпуска матката 😀

# 754
Момичета, излезнаха ми резултатите от двата витамина..

Вит Д е супер, но отдавна не бях виждала толкова ниско Б12

# 755
Здравейте, момичета! Какво мислитв за тези резултати?

# 756
М интересно е че сама си го назначих, следващия месец ще правим стимулация и не знам какво да правя, нещо се паникьосах... Док не ме е карал да пускам до сега, и да ме пита човек защо аз сама съм се забавила толкова време. Фатално ли ще е за стимулацията, ще има ли проблем, дали ще отложим, надявам се другата седмица да съм при него.. Охх

# 757
Кактусче, стискам палци да си с лекия щам Flowers Four Leaf Clover
Лютиче, искрено се възмутих! За мен доверието на пациента към лекаря е много ключово и, ако го чуя това нещо, също бих си станала и тръгнала.
Mrvv, аз лично не мога да отговоря на въпросите ти, но от опит е ти кажа, че б12 се вдига бързо и лесно. Аз съм пила на Natural Factors, метилова форма.

За тренировките и пиенето аз лично донякъде имам и препоръка от лекар. Второто ми вдига пулса, води до главоболие (независимо от количеството), като цяло се чувствам кофти, вдига ми кръвната захар. Та за мен си е стрес, когато пия, а не когато ограничавам Grinning За тренировките, защото аз бях фен на кондиционните, лекарката ми обърна внимание, че не се отразяват твърде добре на кортизола, пролактина, а един път дори след тренировка засякох с глюкомера твърде висока захар. И от тогава станах фен на йогата. Това е толкова прекрасно нещо, толкова красиви тела виждам всеки път, когато отида да практикувам, толкова е хармонично 🧘 Да не говорим, че вече нямам никакви болки от седенето в офиса по цял ден, поотключиха ми се доста затегнати стави и мога да стоя на ръце. Това последното не знам какво да го правя, но ми беше голяма амбиция да се науча Grinning

# 758
Честито на всички, видели двете чертички! 😍😍❤❤

# 759
Кактус, много стискам палци да го караш леко и да не попречи на процедурата!

Stonefaced, моля те ако в София ходиш на йога препоръчай ми място, където има гимнастика, а не само говорене и дишане...била съм на последното и умрях от скука. Бих отишла на по-активна йога.

Честито на виделите две чертички!

Стискам палци на всички останали 🤞🤞🤞💖💖💖💖😘🤗

# 760
Sunshinegirl, аз ходя в Yoga Vibe на Сан Стефано или на Хан Аспарух. Ходя на класическа йога, на пауър йога и на виняса. Първото е по-пасивно, но там ходя заради преподавателя, защото има страхотна енергия. На Сан Стефано има и гимнастика, и стойки на ръце, и по-интензивни тренировки. Но си е скъпичко там. Едно занятие е 17 лв., аз имам Мултиспорт, та ми излиза сметката, иначе абсурд... ходя по 4-5 пъти седмично, ако трябваше всеки път по 17 лв...

# 761
Mrvv, имаш нужда да вдигнеш нивата и на двата витамина. Не знам Филме къде го видя този добър витамин Д...
Май най-бързо се наваксват със спрейовете на Бетър ю. Аз лично само метилкобаламина съм ползвала и много добре ми повлия.
Лютиче, направо не мога да повярвам как те е неглижирало АГ-то.
Кактусче, дано леко и бързо  да минава !

# 762
Да Ирен, благодаря ти. Вит б12 няма да го коментирам просто 😐, а вит Д и аз мисля че е нисък, при положение че не съм спирала приема му до изследването. Според теб ще мога ли за 1 месец да го вдигна б12, писах на док, но не е отговорил още.
Благодаря ви за помощта

# 763
Филмето кара наизуст. Пфф като съм свикнала референтни от 20-30 до 120 и автоматично реших, че е добре без да погледна референтните на тази лаборатория. Аз препоръчвам D3 1000 & K2 120 natural factors и техния метилкобалмин на своя глава бих взела от 2000 или дори 5000.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 18:55 от fillme

# 764
  • Замък сред облаците
Аз за йога препоръчвам Сантоша Лозенец - за натоварване практиките на Екатерина вторник и четвъртък, за леко натоварване и релакс практиките на Нели четвъртък вечер.

Общи условия

Активация на акаунт