Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от съветите, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се дават съвети за изследване на тромбофилии, вроден и придобит тромбофилит, витамини и хранителни добавки. Освен това се препоръчват консултации със специалисти като хематолози и генетици. Също така се препоръчва да изчакате закъснение или датата на очакваната менструация, преди да направите тест за бременност.
-
Как да интерпретирам генетични резултати, като например вроден тромбофилия?
-
Кога се счита, че цикълът е нередовен?
Бързо да оздравяваш.
Здравейте, момичета! Какво мислитв за тези резултати?
За тренировките, защото аз бях фен на кондиционните, лекарката ми обърна внимание, че не се отразяват твърде добре на кортизола, пролактина, а един път дори след тренировка засякох с глюкомера твърде висока захар. И от тогава станах фен на йогата. Това е толкова прекрасно нещо, толкова красиви тела виждам всеки път, когато отида да практикувам, толкова е хармонично 🧘 Да не говорим, че вече нямам никакви болки от седенето в офиса по цял ден, поотключиха ми се доста затегнати стави и мога да стоя на ръце. Това последното не знам какво да го правя, но ми беше голяма амбиция да се науча