Банята - тема 40

• 46 926
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София-Младост
Клик сифон или обикновен е по-удачно да се монтира на мивката?
От гледна точка на поддържане, а не толкова на красиво. 

# 136
На обикновен сифон може да сложиш допълнителна "мрежичка" отгоре - не ми хрумва точната дума сега - да пази от косми и едри неща, зависи какво миеш, а на клика не може.

# 137
Препоръчайте ми магазин от където да си купя лунички за банята.

# 138
  • София-Младост
Препоръчайте ми магазин от където да си купя лунички за банята.
Това е на първо търсене
https://lightmarket.bg/luni-za-vgrazdane-1.html
Ако е за Сф плафон купувах от един магазин за осв. тела в пряка на бул. Христо Ботев. Ако си от тук да кажа адрес.

# 139
Препоръчайте ми качествени аксесоари за баня - закачалки, поставка за тоалетна хартия, четка.

# 140
Препоръчайте ми качествени аксесоари за баня - закачалки, поставка за тоалетна хартия, четка.

На Капитан НЕ ръждясват.

https://baniastil.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE … %BB%D0%B8/kapitan

# 141
  • София-Младост
Само дето не става ясно, всичко нарисувано ли е 12-15 лв...цените на неръждавейките са станали ужасно високи...аз взех поставка за сапун за 30 лв., още ме боли сърцето.

# 142
Като сме на вълна аксесоари, моля похвалете се с кои аксесоари успяхте да избегнете дупчене на стените. Имам предвид разни сапунерки и други неща с вакуум, закачалки за врати от онези, които се слагат на горния край на вратата и всичко друго, за което се сетите Grinning благодаря!

# 143
Като сме на вълна аксесоари, моля похвалете се с кои аксесоари успяхте да избегнете дупчене на стените. Имам предвид разни сапунерки и други неща с вакуум, закачалки за врати от онези, които се слагат на горния край на вратата и всичко друго, за което се сетите Grinning благодаря!

Пробвала съм вакуум - рано или късно всички падат. За мен не са опция, защото ако е една закачалка с кърпа как да е, ама ако е етажерка с шампоани е гадно. Но етажерката в душзоната ми е на кукички - окачва се на стъклото и е много удобно.
Иначе имам едно козметично огледало на разтягащо се рамо тип хармоника, и то е лепено - в пликчето си имаше специално лепило. Стои и не мърда, но не знам как ще е с махането.
Ако има нещо с лепенките на 3М бих се доверила също.

# 144
Аз съм с голям плот и нищо дупчено нямам Grinning

За хавлиите за лице/ръце съм лепнала лидлски вакуумни на плочките...държат.
Пак на тях и едни от юск ратанови кошнички.. и те се държат.
Друго нямам.
Огледалото е лепено...голямо на цялата стена над плота ми е, хоризонтално.

# 145
  • Sofia
Монтажно лепило? Примерно SMP базирано?

# 146
  • Варна
Купихме на Капитан, с лепенки ЗМ е.

# 147
  • Sofia
Между-другото лепенка е опция.
Аз съм ползвал с голям успех "BISON Монтажна лента Montage Kit 1.5м х 19мм", която е прозрачна, армирана, двойнолепяща лента.

# 148
Лепилото има проблем - махането после хич не е лесно. Затова лепенката на 3М е най-доброто - маха се без следа и без усилия.

# 149
Иначе в Алито гледам едни квадратни прозрачни лепки с кукички и всякакви закачвания отпред..дават ги да издържат над 10 кг..репят се, а върху тях с чопчета разни закрепяш нещото там..чаша, друго.
Нямам личен опит, не знам как е махането..но са евтини и са вариант.
Ако не се сещате, да сложа ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт