Банята - тема 40

• 46 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Питах, но там са на тема билки и кремчета за мазоли☺️😉

# 616
  • София
Angel_Dust, най-бързо ще ви ориентират, ако питате във фейсбукската група за Одрин. Направо и плочките, и транспорта ще ви предложат Laughing Шегата настрана, отзивчиви са и по спомени, сравнително бързо отговарят.

# 617
  • Бургас
Привет, някой да е ползвал фирма за изработка на долен шкаф за баня от ПВЦ или от дърво и да е останал доволен?
Аз. Много, много довилна съм. Фирмата е GlassBox. Направиха ми шкаф за баня и честно казано като качество е по-добър от тези, които получих на Галазия (Италия)

# 618
  • Русе
Здравейте на всички!
В голямо затруднение сме с моя мъж.
Обиколихме всички магазини в града, но така и не можахме да намерим това, което търсим, а именно...
Търсим си моноблок,/ или такъв за вграждане/ който да не пръска, с извинение, при голяма нужда. Това, което видяхме по магазините, е само такова - с отвор, който е или в средата, или много назад/в края/. И при двата случая ще си пръска хубаво отзад. 🤣🤣🤣
Търсим като старите модели, при които отворът е отпред. Ние сме с такъв в нашата баня и си търсим такъв за къщата ни, но без успех. Нашият модел е спрян от производство, иначе искахме същия.
Ще съм благодарна, ако някой помогне с мнение 🌻🌻🌻

# 619
Вече няма такива, но и тези с отвор отзад не пръскат всички. Някои по-лоши го правят, други не. Но няма как да тествате в магазина Wink

# 620
Аз. Много, много довилна съм. Фирмата е GlassBox. Направиха ми шкаф за баня и честно казано като качество е по-добър от тези, които получих на Галазия (Италия)
[/quote]

От какъв материал е Вашия шкаф?

# 621
Здравейте на всички!
В голямо затруднение сме с моя мъж.
Обиколихме всички магазини в града, но така и не можахме да намерим това, което търсим, а именно...
Търсим си моноблок,/ или такъв за вграждане/ който да не пръска, с извинение, при голяма нужда. Това, което видяхме по магазините, е само такова - с отвор, който е или в средата, или много назад/в края/. И при двата случая ще си пръска хубаво отзад. 🤣🤣🤣
Търсим като старите модели, при които отворът е отпред. Ние сме с такъв в нашата баня и си търсим такъв за къщата ни, но без успех. Нашият модел е спрян от производство, иначе искахме същия.
Ще съм благодарна, ако някой помогне с мнение 🌻🌻🌻
Ха ха ха, води се “цоп ефект” - казаха ми го в магазина, когато преди няколко години търсен нашата и имах същото като теб изискване.
Купихме The Gap на Рока - не пръска.
Този
Скрит текст:

# 622
  • Sofia
Ей, сега вероятно ви става ясно защо хорат се избиват да купуват тоалетна хартия. Слагат няколко слоя отгоре за да не пръска. Новите тоалетни чинии са го измислили хартиеното лоби.

# 623
Винаги тук съм се чудила на въпросите от типа - колко струва работата за една баня.. ама сега и аз да задам. ориентирайте ме моля колко би струвало цялостно правене на баня - от изместване на канали и корекция в тръби, до поставяне на структура, хидроизолиране, плочки ( малък размер) , връзване на смесители и душове.. с една дума - всичко без поставяне на параван от нулата. баня тип ок 4 квадрата.

# 624
Винаги тук съм се чудила на въпросите от типа - колко струва работата за една баня.. ама сега и аз да задам. ориентирайте ме моля колко би струвало цялостно правене на баня - от изместване на канали и корекция в тръби, до поставяне на структура, хидроизолиране, плочки ( малък размер) , връзване на смесители и душове.. с една дума - всичко без поставяне на параван от нулата. баня тип ок 4 квадрата.
В София - около 6- 7 хил.

# 625
Ново строителство: корекции по ВиК (дребни), вградени смесители за душ+хигиенен, стоящ за мивка, плочки стандартен размер, Таван от ГК, монтаж на структура +тоалетна+шкаф с мивка, ниши и предстенна обшивка на една стена от ГК, замазка на под и мазилки (не са правени от строителя умишлено), хидроизолация на под и стени в душ зоната - около 4000 лв само за труд, баня около 4,5 кв.м.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 11:12 от drago_2008

# 626
Благодаря ви!

# 627
  • София
От 3000лв нагоре в зависимост от сложността на изпълнение.

# 628

4к само труд, през февруари-март.

# 629
Току що я завършихме: къртене на желязня каса и поставяне на алуминиева врата, къртене на стари плочки, водапровод, монтаж на долен,горен шкаф ,монолок,смесител, душ,шпакловка таван и латекс,лампи..всичко ми излезе 6000 и може би малко отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт