Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя безмлечната оризова каша на Хип с кърма?
Каква мазнина и в какво количество е най-добре да добавям към пюретата на 8-месечно бебе?
Днес детето ми за първи път яде риба - на 11 месеца е. Около половин час след храненето имаше две доста обилни изхождания с по-рядка консистенция. Това би ли могло да се дължи на захранването с риба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя безмлечната оризова каша на Хип с кърма?
-
Каква мазнина и в какво количество е най-добре да добавям към пюретата на 8-месечно бебе?
-
Днес детето ми за първи път яде риба - на 11 месеца е. Около половин час след храненето имаше две доста обилни изхождания с по-рядка консистенция. Това би ли могло да се дължи на захранването с риба?
-
Имам въпрос относно храненето на бебе на 10 месеца. Досега е яло броколи и карфиол, но все още не е опитвало брюкселско зеле и кейл. Трябва ли да ги въведа като нова храна?
-
Как се въвежда месото в захранването на бебето?
Засега ще се старая аз да му готвя.