КАУФЛАНД - тема 54

• 50 090
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Имаше питане за термочашата. 10 лева е.

# 196
При нас си работят сканиращите машинки. Само много рядко има артикули, чиито цени не излизат, а има надпис да се обърнем към служител за цената...Обикновено се случва с розмарин или някоя друга подправка или опакован в найлон зеленчук.
Не мога да разбера какви са шестте функции на белачката Бьорнер и защо има толкова релефи...🤔

# 197
  • shumen
При нас също си работят сканиращите машинки.Днес ходих аз и взех доста неща и проверявах цени.

# 198
Комплект Брио кофа и моп кръгъл въртящ - колко струва и читав ли е, има ли резервни за мопа, които да се намират лесно по маг.
В нашия филиал видях една жена с този комплект в количката, но не видях откъде точно го е взела, не го намерих...

# 199
При нас също си работят сканиращите машинки.Днес ходих аз и взех доста неща и проверявах цени.

И при нас работят. Така разбрах колко струва лакочистителя, че никакъв етикет нямаше.

# 200
Комплект Брио кофа и моп кръгъл въртящ - колко струва и читав ли е, има ли резервни за мопа, които да се намират лесно по маг.
В нашия филиал видях една жена с този комплект в количката, но не видях откъде точно го е взела, не го намерих...
При предишни намаления на кофата с моп взех и веднага ги върнах. Изобщо не можеше да се изцеди водата. Ако все пак си купиш те съветвам да си запазиш бележката и намокри първо с вода, за да нямаш проблем при връщането, ако ти се наложи. Купих си на Виледа и съм доволна..

# 201
Легена за 5 лв е много хубав. Аз взех предния път. Събира много дрехи Wink
При нас скенера за цени работи идеално, откакто ги смениха с големи табла да са

# 202
И при нас преди време смениха сканиращите машинки.

# 203
  • На изток от Ада
Вчера пробваш едната сканираща работише си

# 204
Неработещите скенери да не са от старите - малките. При нас откакто сложиха новите не е имало проблем.

# 205
И аз си помислих, че може да са от старите. Големи проблеми имаше с няколко от тях при нас- на единия направо му мигаше екрана непрекъснато, друг никога не работеше...

# 206
В неделя около 18ч в нашия филиал не работеше нито едно устройство ( всички ги обиколих, защото имаше доста неща, които ме интересуваха а нямаха етикети), казах на касата-свиха рамене...На информация служителката я нямаше, а беше един от мъжете, който е на зеленчуците- помолих го да предаде на колежката си, че сигнализирам за всички неработещи машинки. Днес пробвах на една-о, чудо, работи... На информация благодарих и жената вика " о, ама те оправили ли са ги?, аз знам че не работят докато не сложат новите".

# 207
И в Кичука няма инка, а миналата седмица имаше страшно много.И черен сусам не видях.
Пак ли има евтин лакочистител, аз пак забравих да си взема.

# 208
Започвам Wink
Скрит текст:
Дамски сутиен, 2 бр - 10 лв
син и черен. Без банели . Нося само такива и направо ми дойдоха дюшеш.
бял и розов

детски спален комплект, калъфка и плик - 5 лв
10 лв
детски чорапи. 2 лв
5 лв
Много благодаря за информацията за сутиените. Днес вечерта купих последните в Дружба и съм много доволна! Удобни много!

# 209
И моите са от Дружба. На Ялта нямаше сутиени.. много са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт