КАУФЛАНД - тема 54

• 50 072
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
В нашия имаше,но не е в Сф,а провинцията.
Напазарувахме ние. Нямаше нищо интересно в разпродажбите. От луковиците бяха останали само два три вида. Кала някаква,червена и жълта и микс ранункулус. От него взех:

Касиерката беше киселяк нещо,та ме издразни. Всеки път вземаме стек пепси,винаги ни казват да извадим една бутилка и другите да оставим в количката. Днес пък тази ни се скара,че го направихме. 🙄 Нямат угодия. Сирене в кутия взехме,уж 800 грама за 9,90,ся го гледам в касовата 13,79. Карай,дано поне да е хубаво. 😆

# 271
Дама Трефа, чисто черен с някакви големи букви ли? Сега вече си тръгнах, но имаше такъв в Овча купел-София на Кукуряк. Снимах само други неща.
Тези тостери 3в1 не бяха добри, нали? 750W
Скрит текст:

# 272
  • София
Днес бях в Кауфланд.... Няма такова мазало.... То не е разместване то не е чудо, малко ми трябва да се откажа напълно от него!
За кв Хаджи Димитър става въпрос

# 273
Моля ви, като пишете къде и какво сте видяли, пишете къде е. Не мога да помня кой от къде е и какво търси.
Благодаря на съфорумките които упоменават град и филиал!

# 274
  • На изток от Ада
Скрит текст:
дали има в К? Едва ли.

# 275
Вижте в Овча купел щанда с лакочистители...
Долче,  при нас има от твоето "кафе"- с червените капачки е със срок 08.22, а със "златните"- до 10.22
Скрит текст:

# 276
Тъкмо се завръщам от една неочаквана, но много успешна мисия, благодарение на denyil Kissing Heart

Не вярвам питането да е било за такъв куфар, понеже не ми се струва малък, но за всеки случай:

В К. - Овча купел. Само един и поожулен беше.

# 277
Адалинд, какво си купи? 🙂

# 278
Не лакочистител. Нито пък Инка Satisfied

Между другото, лакочистители нямаше нито в един от трите - Дружба, Слатина и Овча купел. Аз си карам с масления на Лили, на К. никога не съм ползвала, но исках да го видя.
Инка имаше навсякъде.

А аз с две черни кожени табуретки се сдобих. Много отдавна ги искам, големички се оказаха. В едната ще държа прахосмукачката, а в другата ще набутам чернопетъчния пазар от Лили, че още ми седи в кашона Joy
Отново - мерси за инфото и съдействието, denyil! Kissing Heart

# 279
Ние изядохме 2 кг маслена риба и тази вечер след вечеря купихме още 1 опаковка.😍 По-лесно се чисти от скумрията, този път се сетих да почистя  рибите преди печенето. 😅
Адалинд, Дени, завиждам за инката 😜 А аз ще обикалям филиали...Вкъщи само аз съм на истинско кафе😅
Адалинд...Уау, вече ти е пристигнала поръчката от Лили?! 😁😁😁
Взехме портокали по 68 ст/кг тази вечер. Маслената риба, кутия за киви за 2 лева, сметана 30%, май това беше. 🙂

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 00:55 от dolce miele

# 280
  • На изток от Ада
При нас има и тази цикория

# 281
Хах, Долче, не, те бяха два кашона, ама от декември насам единият вече е редуциран Stuck Out Tongue Closed Eyes

Какъв й е случаят на тая Инка? Сигурно ще заредят при тебе, щом тука има. Аз на капсулите се чудих, ама Спетема не са ми най-любимите. Ще чакам нещо друго на промо, въпреки че и кафето се вдига. Ако трябва, ще затягаме коланите, стига капсули и глезотии. Три кила кафе подмятам из нас, и грозницата ще почне да отчита активна дейност, ако се наложи Joy

Между другото, специално погледнах за намален зарзават, ама нямаше. Не и като при теб. Из софийските правят ли такива намаления? Вечер ли?

# 282
Адалинд, или ще сменят опаковка, или няма да зареждат повече...При нас няколко кашончета изчезнаха за броени дни...Явно в нашия филиал се харесва 😆

# 283
Долче, ела в Тракия за Инка.
Тази брошура в темата е за София, Перник и Ботевград. Затова маслините са на редовна цена в Пловдив.

# 284
От любопитство погледнах въглехидратите и захарите на въпросната Инка и се ужасих...мислех да взема за вкъщи, че ни се допива кафе понякога ( спряхме го изцяло ), но...

Общи условия

Активация на акаунт