КАУФЛАНД - тема 54

• 50 055
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Има орехи, но много скъпи. От пазара взимам или от други магазини.

Денилче, не знам по каква причина сте спрели кафето. Но ако и безкофеиновото не е вариант, то по-добре пробвай какао+рожков+цикория, отколкото тази въглехидратна бомба без хранителна стойност.

# 301
Аз, за да хвана намален зеленчук, трябва да се преместя да живея в Кауфланд. Като Натали Портман, дето спеше в един Уолмарт, влизаше преди да го заключат Joy

Ей ги моите домати на 2.39. С тях принципно внимавам, щото ако има зарзават, който толкова да престои, че да трябва да го изхвърля, това са доматите. Затова купувам по малко.

Орехи взимам от Фантастико, но напоследък рядко ходя.

# 302
И при мен се застояват доматите, но то е защото не ми харесват на вкус. Лятото е по-друго. Много се чудих на черитата в Кауфланд, дали ще са читави, но се отказах.

Земната ябълка са я направили 6,99 лв/кг, това е тотална лудост. Трябва да я търся на друго място.

# 303
По-голяма лудост от цената е как изглеждаше при нас- с размер на орехи или по-малки късчета, меки, набръчкани и почти изгнили...😅

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 00:59 от dolce miele

# 304
😵 И пак ли на тази цена!? Не го ли бяха намалили? Ама те вярно се подиграват с нас.

# 305
Подиграват се...и още как. 😬
На тази цена беше, щях да припадна от смях. 🤪 Намаляват драстично толкова по-добре изглеждащи плодове и зеленчуци, направо не знам защо така се излагат със земната ябълка...🤔

# 306
  • ВАРНА
Някой има ли идея каква е плочата на кантара? Трябва ми но да не е стъкло.

# 307
Обикновено са от стъкло, доста здраво. А какво друго да е освен стъкло? Пластмасови или метални от този тип не съм виждала...🤔
Дева, снощи забелязах, че на етикета, който е пришит към ръкавиците, пише "агнешка кожа" (мисля, че е грешен превод на български, защото на другите езици, а и на кутията е "овча"). ☺

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 08:04 от dolce miele

# 308
Като показания кантар, но "метален" имам от Икеа на почти двойна цена( по спомен, че е от преди 2-3 години). Този ми изглежда на "закалено стъкло".
Соул,
Скрит текст:
кафето го спряхме( аз от солидарност към половинката) заради кръвно, диабет, висок пулс и най-вече инат....справяме се и без него вече над две години, хем не сме от тези със силна воля. ..като знам по колко пиех...сама се чудя на себе си как все още съм добре....

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 11:15 от denyil

# 309
  • Пловдив
Тая сутрин имах късмет Simple Smile възглавница за 5лв, хубава ми се стори и чак ме е яд, че не взех 2 Confused Мъжка тениска пак 5лв и един сив потник като за фитнес за мен пак 5лв.

# 310
Кантара го имам същия на външен вид , купен от технополис преди години , стъкло но доста дебело и издръжливо понеже малкия 2 пъти го пуска по от високо и си е ок .
В Ямбол когато вземах стола за кола също имаше куфар на 50 лв мисля че червен беше

# 311
Дева, чак сега забелязах, че освен вътре на пришития етикет на ръкавиците, го имало и на описанието от задната част на кутията....това за агнешката кожа 🤣🤣🤣  Хем пише "овча", хем "агнешка"...

# 312
Видях го още при редовното зареждане, но не ми се занимаваше да ги разпитвам.

# 313
# 314
Dizzy Face Много рано е налична брошурата. Супер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт