КАУФЛАНД - тема 54

• 50 027
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Отдавна не съм купувала боя за коса от Кауфланд, но едно време касиерките отваряха кутиите. Сега не го ли правят вече?

# 376
Това ми се случи отдавна още преди да имат навик да отварят кутиите  и беше един път от Кауфланд и един път от ДМ.

# 377
  • Русе
При нас от отварянето на магазина (преди може би 15 г.) го правят. Дори и кутиите с пастите за зъби отваряха. Ама те масово вече са залепени, а боя, както писах отдавна не купувам от там.

# 378
При нас отварят, но аз трайно се преместих на касите за самообслужване и последния път се усетих, че трябваше да си проверя сама кутиите. Занапред ще го имам предвид.

# 379
Аз и заради вас преди време посъветвах майка ми да си отваря и да проверява не само дали всичко си е вътре в кутията на боята за коса, ами и да гледа дали номерът на цвета съответства. А и веднъж като видях едни клиентки как бяха извадили съдържанието на няколко бои и ги прибираха в случаен ред...🤐 Толкова ли е трудно да са залепени?!
От известно време забелязах, че опаковките на някои пасти за зъби са доста здраво залепени, което е добре. Но по навик пак оглеждам опаковките...

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 16:58 от dolce miele

# 380
А аз заради вас скочих да проверявам десетте безамонячни Palette, които довлякох в последните дни. То щото не е след дъжд качулка да ги проверявам сега, ама... Joy

# 381
Аз си изпатих преди много години от едно купено прясно мляко...от което някой си беше отпил или отсипал...🤪🤐 Вкъщи реших, че някой от другите го е отворил- но като разбрах, че никой не е пил от млякото...🤢🤮 Сега задължително проверявам дали капачката на млякото, което съм взела, е отворена. 🙂 Да няма неприятни изненади после...

# 382
  • shumen
Аз снощи съм взела спукан кроасан.Не съм го видяла там,а чак на работа.

# 383
Изобщо не ми е минавало през ума да проверявам  каквото и да е било,но с тази каишка беше чиста случайност.Може би и любопитството ми да я видя как изглежда надделя.Аз съм кон с капаци нищо не оглеждам дори и срок на годност и лесно може да ме мине всеки 😆.

# 384
На мен ми се е случвало с боята ,окислителя беше сменен ,и направих свеки от блондинка, брюнетка , от тогава проверявам.

# 385
# 386
Грешките при боите ги разбирам само ако са от производството, но акъла не ми побира защо им е да ги разменят.Тия хора вярно хич не са в час.

# 387
Виждала съм клиентки, които по не знам какви причини бяха извадили съдържанието от няколко нюанса и после прибираха...което, където им попадне...🤷‍♀️
Взех още една кутия за киви, че ми хареса. Но днес бяха вече по 1 лев, не по 2 лв (може и да съм взела единствената, която е без липсваща лъжичка- повечето нямаха). 🙂

# 388
Момичета видях препарат за котлен камък на ютии,  върши ли работа...и как точно се ползва 🙂

# 389
  • На изток от Ада
Момичета видях препарат за котлен камък на ютии,  върши ли работа...и как точно се ползва 🙂
В контейнера се слага.

Общи условия

Активация на акаунт