КАУФЛАНД - тема 54

• 49 968
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Аз такова авокадо си го ям, стига да няма неприятен вкус.

# 481
  • София
Аз такова авокадо си го ям, стига да няма неприятен вкус.
С какво мога да го смеся за да се изяде по лесно, че като го гледам....

# 482

Често ми се случва да има такъв вид, ако вкусът е ок, си го ям и все се сещам за този мийм:

Скрит текст:
Преводът:
Авокадото: Не съм узряло.
Авокадото: УЗРЯХ!
Авокадото: Добре, ти беше в банята, затова изгних.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 20:25 от Дидичка

# 483
Брауни с авокадо (не съм пробвала, но е популярно в ниско въглехидратното хранене):
https://www.google.com/search?q=%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D … bile&ie=UTF-8

# 484
Това му е гадното на авокадото, дебнеш , дебнеш пък го изпуснеш Wink

# 485
По-добре не го смесвайте да не развалите вкуса и на другите продукти, ако случайно е горчиво.

# 486
Аз правя "пастет" от авокадо- смесвам с лимонов сок, сол, може и малко зехтин, червен лук, сирене и/или извара и др. Или яйчна салата в най-различни комбинации- варени яйца, авокадо, лук, лимонов сок, черен пипер, подправки, често добавям накълцано китайско зеле, бекон...Всякакви добавки обичам аз. 😃
Леми, имаш голям "тефтер" с интересни рецепти! 🙂

# 487
Мен, понеже ме мързи - само с лимон, черен пипер, сол и чесън Satisfied

# 488
Мен явно ме мързи най-много...или съм най-лакома. Smiley Първото авокадо изчезва за секунди с лъжичка. За готвене трябва второ да разрязвам.

Адалинд, тези покупки за другата тема ли са? Simple Smile

# 489
Мен, понеже ме мързи - само с лимон, черен пипер, сол и чесън Satisfied
Е, нали въпросът беше как да се "замаскира" авокадото, което беше показано преди няколко часа в темата?😉 Иначе мога да си го ям с лъжичка и без никакви добавки с голям кеф. 😋😍

# 490
Нищо му няма на авокадото. Ям си го без проблем. Никога не ми е миришело, даже и по-тъмно е ставало, ако го забравя.

# 491
Дева, и мен не ме притесняват тъмните на цвят, обаче въпросът беше такъв...😃 Ям си ги и с петна и изобщо не ме притеснява.😁

# 492
Такова авокадо съм хвърляла...то не е просто презряло или потъмняло, а е с коренчета извътре, като покълнало....Как да се яде....Цяла мрежа такова ми се е падало,  кофти партида за кофата

# 493
Долче, чесънът всичко замаскира, вервай ми Joy
Да го греба чисто с лъжица не мога, гади ми се.

# 494
Покълнало авокадо /с коренчета/ не ми се е случвало, изгнило- да. Напоследък купувам все от Т-маркет, от малкото авокадо на брой- често го намаляват на 99ст и обикновено е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт