КАУФЛАНД - тема 54

• 49 949
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
В брошурата на Кауфланд е 10 лева.

А обърна ли внимание, че е 500 г?

# 556
Цветята за 8 март бяха заредени, на входа са и като влезеш, имаш усещането, че си попаднал в Рая, не ти се излиза. Океан от цветя! 🌸🌻🌺💐🌹🌷🌼

Взех и много хубави различни салатки, намалени. Въобще, Кауфланд от известно време доста ме привличат. 😊

# 557
  • София
И мен напоследък Кауфланд много ме привлича.
Утре може би ще отида за ананас.

# 558
И мен напоследък Кауфланд много ме привлича.
И мен. И Билла

# 559
В Кауфланд има ли пуешко охладено, пак забравих да погледна? Взимам едно на Делиа, но го намирам в Била и Фантастико.

# 560
Тези ли бяха хвалените замразени пилешки дробчета, стр. 21

# 561
Колко са лалетата в К?

# 562
Днес купих лалета. Букет от 7 бр. намален от мисля 6 лева на 1.90 някъде (под 2 лева беше със сигурност). Лалетата бяха на леко разцъфнали пъпки.

# 563
На мен не ми харесаха замразените дробчета в синия плик. Много бяха накъсани, а като ги подварих, направо се разтрошиха.
Пресни дробчета вземам от месарница в квартала, за пет и нещо килограма - за мен излизат по на сметка от замразените.

Аз пък преди седмица улучих намалени полуувяхнали букети рози 13 броя, по 67 ст. и букет рози и фрезии по 68 ст. Редовната цена май беше 7,49. У дома направо се съживиха и вече седмица ми радват окото.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 21:49 от Дидичка

# 564
Лалетата са 3,69 за 7 броя. Има някакви по-едри 9 броя за 6 лв. Май имаше и единични още по-големи по 2,50 бройката. Всякакви цветя има, букети, саксийни и т.н.

# 565
Аз всяка година купувам букети от лалета и правим за майка ми и госпожите. Много са трайни лалетата.

# 566
  • shumen
И ние миналата година взехме лалета.И тази мислех,но от днес детето е с положителен домашен тест и сигурно ще сме под карантина и няма да мога да взема.

# 567
Клина от тази седмица е хубав, но май е леко умален или на мен така ми се струва.
Лютеницата Брей все едно ядеш печени чушки - много големи парчета и няма много вкус на домат. Но е хубава иначе.

# 568
Тези ли бяха хвалените замразени пилешки дробчета, стр. 21
Aз хвалех тези, но бяха финландски тези, които се харесаха вкъщи. Помня, че имаше и с произход от други държави и някои не се харесваха. Финландските бяха крехки, топящи се в устата, но подчертавам, че не съм ги варила предварително, а направо готвих в тиган. Но може и да са до партида, знам ли...
Риболовна зона 41 ок ли е? 🤔
Аз днес ходих за малко неща уж...после до Лидъл и, преди да си взема заключения в шкафчета в Кауфланд багаж, ми хрумна да вляза отново в Кауфланд и да видя намалили ли са някой зеленчук 😆 И се натоварих и с 2 опаковки пак чой по 1,05 лв всяка, 3 връзки магданоз по 36 ст, босилек в тарелка за 69 ст, риган в тарелка за 46 ст и краставици по 1,50 лв /кг. 😄 Искаше ми се да купя и тиган за палачинки, но си бяха на редовна цена и явно чак утре ще ги намаляват...Утре ще ходя пак за тиган...Купих си за утеха един Броколито (играчка от Свежите герои😆) да си го стискам...на 2 лв бяха намалени...
И при нас беше цветен Рай😃 При плодовете и зеленчуците забелязах размествания...
Намерих инка в картонена кутия от квартално магазинче- съвсем изненадващо на фона на предишните ми търсения...Вкъщи отсякоха- не била така хубава, както инката от кауфландския буркан...🙄😆 На кутията пише Inka fe Golden lion...

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 14:39 от dolce miele

# 569
В Кауфланд има ли пуешко охладено, пак забравих да погледна? Взимам едно на Делиа, но го намирам в Била и Фантастико.
Соул, пуешко какво взимаш - филе, бут? На тази фирма само кюфтета съм виждала.
Долче, какво го правиш този пок чой?

Общи условия

Активация на акаунт