КАУФЛАНД - тема 54

• 49 931
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Купих прахосмукачката на Айко, останах доволна от първото ползване.
При мен основно за етажа на децата ми трябва /само теракот/, защото с голямата очукаха всички ъгли на коридора с маркуча й.
Стълбите /гранит/ също почистих без да се налага да дърпам с всички сили, както правя когато използвам голямата.
Просто от засмукването и дърпането се получава едно трудно отделяне от стъпалото и праскане, ужас.
Най-доволна съм, че е толкова шумна, че ги събудих без да се налага да викам!

# 616
Ким, пиша "пак чой", защото така пишеше на екран четох с цената...но на пликовете може и бок чой да е...😃 Или са различни неща? Отдолу са бели стъблата и обемни, нагоре листата са зелени? 🤔
Долче, същото е 😁
Бок чой, пак чой, все е едно и също, зависи от кой език го превеждат на български и каква транскрипция ползват. В хладилните витрини с охладените салати ли го има или някъде другаде при зелениите?

# 617
Ким, при зеленчуците е, в нашия филиал е близо до марули, айсберг, зелен лук. В найлонови пакети по 3 броя.🙂
Честит осми март на всички дами! ⚘💐🌻

# 618
# 619
Просто от засмукването и дърпането се получава едно трудно отделяне от стъпалото и праскане, ужас.
Ако регулираш силата на засмукване няма да се отделя трудно и няма да има праскане.

# 620
Тези големи намаления един час преди затваряне, всеки ден ли ги правят или само събота и неделя?

# 621
На късмет е, миналата седмица два пъти ходих вечерта, единият път ударих кьоравото, другият само едни картофи по 70 ст. отнесох.

# 622
При нас в 19ч няма останали плодове и зеленчуци, камо ли намалени. Поне аз като съм ходила

# 623
Честит Празник, момичета! Heart
Тези комплекти спално бельо някой видя ли ги? От каква материя са? Много евтини за 3 части?

# 624
  • София
Честит празник, дами!

Папаята за 0.91лв. се оказа в много добро състояние и много вкусна. За съжаление, беше останала само една.

# 625
От Кауфланд ми отговориха на запитването за разтворимата напитка тип инка- в момента продуктът се води "блокиран за поръчка", въпреки че е част от постоянният асортимент и не е наличен в нито един от филиалите на Кауфланд в страната. Все пак, възможно е и да е временно, защото предполагам, че иначе щяха да пишат, че е спрян артикул...🙂

# 626
Честит празник , мили дами!

От цветния рай, който описвахте вчера, при нас нямаше и помен...
Добре, че стояха още няколко саксиики рози, по- свежички..
Иначе,  нали не е цъфнала,  и не привличаше никой, си стоеше цялата редичка с Азалия- рододендрон..и си взех...😄 пък дано му хареса вкъщи и ме зарадва с цветове 😀
А иначе миналия месец след 14 .02..кога беше голямото намаление на изостанали полу живи цветя 😄
Вечерта на 14.02 т.е. последния час, да кажем преди да затворят ...
Или на следващия ден...😀

# 627
Това ми е много любимо..когато ти твърдят, че нещо не е налично, а ти в същия момент стоиш пред нещото и го гледаш с очите си поне в 10 бройки. Grin

# 628
В различните филиали е нормално и наличностите да са различни. 🙂
Софи, според мен, до филиал си е кое кога ще намаляват...Ако цветята са им в добро състояние, едва ли ще има намаление. 😃
Аз не знам дали вчера успях да си взема мечтания тиган за палачинки, защото повечето хора бяха при цветята и други артикули...или просто този път бяха заредили повече бройки в нашия /бих казала малък/ филиал. 🙂

# 629
Така е, това е напълно нормално. Ненормалното е да твърдят, че няма наличност в нито един филиал в страната, след като това не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт