КАУФЛАНД - тема 54

• 49 925
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Точно за олиото дават по БТВ, цената в момента от производителя отива към 6 лв за литър. Astonished

# 646
  • 1st floor
В брошурата на Фантастико не видях намалено олио. Изпускам ли нещо?

# 647
Непокорна, няма промоция, 3.90 беше олиото на Фантастико.
Пуснах и аз Бтв 😬

# 648
  • 1st floor
Сега прелистих промоциите - в Билла има някакво, не знам дали става и дали още го има, днес  е последен ден от офертата:
https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura
А от утре ще има Калиакра на 3,69 пак там.

# 649
Оставям олио за вас...😬 Ние ще заредим със зехтин.
ОМГ, на 9-ти март в Пловдив вали сняг на едри парцали...🤔😅

# 650
И в събота ще има в Кауфланд на 3лв, по спомени.
Долче, и аз трябва да взема зехтин, олио не ползваме много. Какъв ще взимаш ти и от къде, нещо на промо?

# 651
Коста Д'оро си купих вчера от Лидл, 9.99.

# 652
  • 1st floor
У нас така и не се научихме да харесваме зехтин, пробвах какви ли не варианти. Винаги стои една бутилка от зор в шкафа и чат пат правя хляб с него, за да не иде съвсем зян.

# 653
Мисля да започвам да готвя със зехтин че по на оферта о по икономично

# 654
У нас така и не се научихме да харесваме зехтин, пробвах какви ли не варианти. Винаги стои една бутилка от зор в шкафа и чат пат правя хляб с него, за да не иде съвсем зян.
Случвало ми се е и на мен, с някой горчив зехтин 😬
В къщи се харесват само няколко, които не горчат и са с по мек вкус. Единият е от Кауфланд, ей този:

# 655
Аз ползвам зехтин за салата, което е основната ми храна. Олио слагам, много малко, като пържа яйца, за нищо друго не ползвам.

# 656
Предчувствам голям бой в събота в Кауфланд.

# 657
То и снощи беше навалица в Банишора - цветята почти изчерпани , но спретнах приличен пазар от намалени копф салата ,копър, пресен чесън по 69 ст, взех много моркови( по 29 ст) , че в нас доста ги ползваме, заек , който се готви в момента , стек захар и останах изумена как брашното е скочило двойно за седмица.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 15:39 от ccvet

# 658
От Кауфланд в понеделник взехме
Планетарен миксер Краун, работи
Миксер Айко, работи
Прахосмукачка вертикална, не ми трябва, но ще я пробвам. Харесвам си Филипса циклон - за 300 лв.от ЧП
Насладки 6 пакета - за томболата
280 лв.похарчих и като се върнах , пак туй - онуй сме забравили, напр.ножовете Брио, имаме един отпреди, харесва ми. И тенджера Брио имам отпреди.
Взех и тави.
Стек захар
Брашно 3 по 5 кг
Сет стойка с бурканчета за подправки

# 659
И в Кауфланд вчера имаше такива гледки със стекове олио. Не че нещо, ама то има срок на годност все пак...
И тук вали сняг като не видяло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт