КАУФЛАНД - тема 54

• 49 892
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
В събота олио няма да има - гаранция.
Наивно реших около 09:00 ч. да отида до Била за олио Калиакра на 3.69 лв. - Нема, зеро. Харесвам го и го ползвам - никакво намерение да се запасявам.
Персонала коментира как имало 70 човека пред магазина в 07:30 вече наредени.
Знаете вица "не чупете катинара ракия няма. ... ние сме длъжни да проверим" Идиота като е идиот ... Скоро някой наши бабаити ще обясняват как по погрешка били за гъби но срешнали баба меца Митрофанова и се изяснило, че олиото не е внос от Украйна и Русия, а износ за Щатите Wink

# 676
  • Пловдив
Наивно реших около 09:00 ч. да отида до Била за олио Калиакра на 3.69 лв. - Нема, зеро. Харесвам го и го ползвам - никакво намерение да се запасявам.

И в Пловдив същата работа, сутринта в 8,30 вече се беше изчерпало.

# 677
  • София
Отзиви за суровия Петрохан?! Хубав ли е?

# 678
Нищо учудващо, снощи мм каза, че това си е жива реклама.
Във Фантастико има тяхно олио на 3.90 колкото искаш.

# 679
Това все едно Божинката го е казал.

# 680
Имаме 5 бутилки олио, добре, че купувам когато има, а не когато ми трябва, та се надявам да стигне за една година на майка ми. А междувременно да се нормализира ситуацията.

# 681
Благодарение на Кауфланд и Лидъл, пак се замъкнах до вкъщи с количка за пазаруване+ още 2 торби...😷🙄😅 Бях понапълнила количката за пазаруване в Л. и уж само за малко плод и зеленчук...ииии...4 кг гъби по 1,06 лв/кг, 4 пакета коприва по 1,12 лв всеки, зелен лук по 19 ст, 2 бр. нар по 50 ст, 3 къдрави марули по 54 ст, 1 салата Романа за 1,10 лв (от 3 лв), зелени чушки по 76 ст/кг, чушки Чарли по 1,10 лв/кг (уж са с лютив вкус- ще ги видим), мрежа 3 кг ябълки за 3 лв, лимони по 1,49 лв...Имаше и спанак по 1,98 лв, но си имаме пакет и иоловина вкъщи...И още ирландско пасищно говеждо по 7,23 лв/кг (малко беше останало), пилешки бутчета, паприкована сланина...
Единственото, което много ме издразни е като видях как служителката ми отряза сланината върху червената дъска и с кървав нож...Вкъщи я чистих...😶 Затова почти никога не купувам продукти от витрината, които няма да обработвам термично после...Но в нашия филиал отдавна не искат да заредят опакована паприкована сланина и само на витрината с обслужване я има...🤷‍♀️🤦‍♀️
П. С. Ако се чудите какво ще правя с 4 кг гъби- ще успеем да си ги изядем, докато са в прилично състояние. 😁 При тези цени на домати, краставици и някои други, "салатата" ми доста често са задушени гъби... 😉 А бяха и в доста добро състояние гъбите днес.🙃

# 682
Аз правя гъби с ориз за гарнитура. Стават чудни

# 683
Да, и аз ще направя. Бяха ми поръчали краставици и червени чушки. Ама те по 5 и 7,50 лв съответно, а и в не особено добър вид и ме отказаха. За няма и 5 лв взех над 4 кг гъби...
Не можах да повярвам, но при нас още имаше от тиганите за палачинки на Брио...Нямаше обаче от формичките за мъфини.
Черните чинии изискват голям слугинаж- всяка засъхнала капка вода по тях си личи...Взех си една, че имах мерак...😁

# 684
В Кючука или в Смирненски дали има още от сета за подправки? И дали капачките има са с отвори тип солница или се отварят целите, за да сипеш подправките?

# 685
Вчера вечерта преди 21 ч в Смирненски имаше поне 3 броя в едно кашонче. Не съм съвсем сигурна дали отдолу имаше и друго кашонче...🙂 За капачките- мисля, че имат и дупки, и плътен капак.

# 686
  • На изток от Ада
С дупки са, но много големи. Една жена се оплакваше в фейса.

# 687
При нас тигани имаше колкото искаш вчера, но нямаше нито една тенджера, а аз тях исках да погледна. 🙄
Олио на 4лв и нещо имаше колкото искаш, явно зора е за Калиакра.

# 688
Големи са, да, но зависи и за какви подправки ще се ползват. За готвене са ми по-добре големите дупки, както и за по-едрите подправки /все пак, не са солници/. 🙂

Леми, възможно ли е тенджерите да са били в друга част на магазина? При нас обикновено ги редят така, отделно от тиганите и тавите...

# 689
  • София
Трябва ни за овкусяване на месо - червен пипер (поне 0.5кг), черен пипер над 200г, както и кимион.
 В Кауф-д има ли по-големи разфасовки и ако не освен метро /далече е/ какви са вариантите?

Общи условия

Активация на акаунт