КАУФЛАНД - тема 54

• 49 918
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Соул, можеш да накъсваш марулята на по-едри парчета или да я режеш с нож на едри парчета (за предпочитане керамичен, ако няма да се консумира веднага), за да не са цели листа. 🙂 Аз го правя при по-големи листа или такива, които са със странна форма (айсберг, някои много къдрави салатки).
Снощи уредих малката с много хубав спортен клин, намален от 11,99 лв на 4,20 лв. 🤩 Сив, на места с детайли от черен "тюл" (прозрачно), с интересен детайл и на талията и малко джобче отвътре- за ключове. Кога са ги пускали? Изобщо не съм ги видяла...🙂
Аз си харесах някои неща от брошурата...

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:30 от dolce miele

# 76
  • СОФИЯ
Днес за първи път купих от това френско петле,  което е в брошурата.
От намалените нямаше нищо интересно, никой и не се застояваше там. Твърдите куфари изглеждаха потресаващо зле и грозно надрани още преди да ги намалят следващата седмица. Съжалявам че не снимах.

# 77
Видях че има метеорологична станция.
Отдавна ги заглеждам в Лидл.
Някой с отзиви за тази в К. От следващата седмица. 🙂

# 78
Ще пробвам, Долче, благодаря. Изумих се колко вода извади от кейла. Там изцеждане няма. 😬

Кауфланд ме печели напълно в последно време, много хубави оферти и на чудесни цени. Не бях забелязала, че имат тяхно бадемово неподсладено мляко, сега е и намалено.

# 79
Соул, да, колкото по-начупена форма имат листата, колкото са по-къдрави, толкова повече вода задържат. 🙂
Да попитам, при нас има 2 вида замразена скумрия на 3,99 лв/кг. В смисъл, на 2 марки е. При вас така ли е или нещо са объркали етикетите?
Мнения за замразената маслена риба?🙂

# 80
Някой взе ли си от лалетата, да каже колко издържат. Взех от Лидл, но направо увехнаха, без да разцъфтят хубаво пъпките. А преди пак бях взимала и ми издържаха много време. При една и съща Т в помещението.

Вярно, че имаше такова нещо маслена риба. 🤔И аз се интересувам. Само един път съм яла и не съм я купувала аз, имам бледи спомени.

# 81
Соул, а бедите спомени от маслената риба поне положителни ли са или не? 🙂 Мен доста ме заинтригува, ще вземем, но ми се иска да знам какво да очаквам...🤔 Да не се окаже нещо като пангасиуса на вкус или пък да се "стопява" при готвене...

# 82
  • Бургас
Препоръчвам сладоледа от брошурата. Jimmy's е много добра марка (лично мнение).

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:51 от ВсеТая

# 83
Благодаря за брошурата.  Нещо доста неща си харесах и ще трябва май да редактирам списъка. Сиренето на Маджаров от витрината става ли? По принцип взимам от вакумираното им, но ми свършиха запасите.

По принцип става, ако не са го развалили напоследък, аз се чудех за Олимпус дето е на промо до утре

# 84
Долче, много хубава беше рибата, но нямам идея как е била готвена. Наистина по-маслен вкус, за разлика от сухите риби.

# 85
Някой взе ли си от лалетата, да каже колко издържат. Взех от Лидл, но направо увехнаха, без да разцъфтят хубаво пъпките. А преди пак бях взимала и ми издържаха много време. При една и съща Т в помещението.
Моите вчера ги взех и бяха затворени. Днес виждам, че са разноцветни. А ги взех за лилави
Друг път ми издържат 5-6 дни. Сега не знам. Май ще е максимум 4

# 86
Прелестни са! 😍 Ще взема и аз, пък колкото изкарат.

Има ли рикота в Кауфланд? И ако няма, с какво мога да я заменя в рецепта за бонбони? 🤔

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:00 от soul81

# 87
Соул, мисля, че има. Но не знам марка и цена. В Т-маркет има на промоция 200 гр рикота за 1,99 лв- предполагам, че важи и за София, можеш да погледнеш, ако ти е близо магазина. Също там има от дребното авокадо по 99 ст, при нас е хубаво.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:42 от dolce miele

# 88
Мнения за мултикукъра на Тефал?

# 89
  • СОФИЯ
Замразена риба от фризерите на Кауфланд съм купувала два пъти и няма да им дам шанс за трети. Едната беше мерлуза, другата не помня. Отвратително безвкусни и двете. От витрината им купувам доста често и независимо че са размразявани са ми ОК.

Общи условия

Активация на акаунт