КАУФЛАНД - тема 54

• 50 112
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Аз пия кафе без захар, от това си направих една чаша без захар едва го изпих 🥺.После пробвах със захар така успях по-лесно да го изпия, но вкуса нещо не ми харесва много.Може и да свикна с вкуса и да го пия след време  с кеф😄

# 151
Предполагам, че е въпрос на свикване...🙂 А с мляко или сметана?
Как се почистват ръкавици от естествена кожа?🤔

# 152
Може и да опитам със сметана някой ден.

Да питам и друго преди година някъде бях купила черен сусам, предлага ли се още ? Ако можете и да ме насочите къде да го търся ще е чудесно.

# 153
черен сусам вече няма в Кауф.
Аз си купувам от магазините за ядки .."Алмонд" , ама има и по всички друи на женския също има в магазините /будките  за ядки

# 154
Как го ползвате черния сусам, за мен се различава вкуса от другия....

# 155
  • Русе
Предполагам, че е въпрос на свикване...🙂 А с мляко или сметана?
Как се почистват ръкавици от естествена кожа?🤔
Моите(не от Кауфланд) си ги пера с шампоан. Нищо им няма. Само малко боя пускат, особено велурените, които леко избледняха. Ама... от самолет не се забелязва. Wink Като пиша пера, то е веднъж на сезон. Но имам 3 чифта и ги въртя според това какво е времето.

# 156
Тавичката за тарт от 2 лв. метална ли е?

# 157
Да и с незалепващо покритие.

# 158
Вики, на етикета пише, че не могат да се перат...абе, всички символи са задраскани. 😄 Отвътре подплатата е мъхеста, флийс...🤔

# 159
С препарати за кожа, за сухо пране, мокри кърпи. На химическо ще ти излязат златни. Някои рискуват и перат в пералня на 30 градуса, поражения няма.

# 160
Соул, а какъв е тигана? Откога искам стоманен тиган, ама не за 100-200 лв. Simple Smile

# 161
Супер е - стомана с незалепващо покритие, има 24 и 28 см. Аз взех 24 за 10 лв., голям имам. Ако успея, ще ти го снимам по-късно.

# 162
  • Русе
С препарати за кожа, за сухо пране, мокри кърпи. На химическо ще ти излязат златни. Някои рискуват и перат в пералня на 30 градуса, поражения няма.
Я, кажи, кякви са тези препарати за сухо пране? Дъщеря ми си купи едни рециклирани боклуци на Nike, дето не се перяли, а трябвало само с такъв препарат да се чистят. Иначе щели да се разложат. Гледа разни клипчета в нета. 220 лв даде за тях. А са бели. Представяй си вече на какво приличат. И се чудя сега къде да и го търся.

# 163
  • На изток от Ада
Чврен сусам има в К, не във всички магазини явно
Скоро около Нг имаше в Ямбол.

# 164
Вики, даже и в Кауфланд съм виждала. За килими, дамаски и т.н. Шампоан/пяна, втрива се в тъканта, после се изчетква или обира с прахосмукачка, според указанието на препарата. Трябва да видя дали има при мен останало нещо, да ти снимам. Май на Астониш последно купувах. Обаче дали ще изчистят бяло до бяло, не знам. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт