КАУФЛАНД - тема 54

• 51 381
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Соул,  благодаря 🙂
 Дано да е временно забавяне на доставките, че бурканът ни с "инка" е вече почти празен. 😃 А в никой магазин не мога да видя от инката в картонените кутии...🙄
 Май сме се сдобили с еднакви ръкавици- естествена кожа за 10 лева? 🙂 За мен черни, за майка ми...цвят коняк ли му казваха (в кафяво). 🤩
За малката- бикини 7 броя за 5 лева. 😍 На 10 години е, но е с тясно дупе и ще се впише в размер за 7-8 годишни 😄 И за мен- 2 броя сутиени без банел- за първи път такъв сутиен ми е удобен, че и ми стои добре (по-добре е всъщност, отколкото на снимката от кутията)! 🙂
Оказа се, че при нас по-голямата част от бомбастичните оферти не бяха в коридора близо до входа, а там, където слагат и другите промо нехранителни артикули; сутринта не гледах изобщо там...

Сутиените не съм снимала.
Още- грейпфрут, киви, банани, рукола- намалена на 1,29 лв, розмарин- намален на 69 ст, цвекло по 50 ст/кг, маслини от едрите черни (изобщо не са солени). 🙂
Соул, възхитена съм от маслената риба! 😍 Само че от умора направих грешката да я сложа да се пече БЕЗ да я почистя...😅 Та после я ядох с помощта на нож, пръсти, лъжица- буквално все едно е почти от масло...къса се супер лесно и се топи в устата. ❤ Няма гаден аромат или вкус, месото на рибата е бяло- донякъде като хек, но още по-фино, сочно и...маслено! 🙂 Дори малките кости сякаш се топяха...Като изядох горната половина, махнах средната кост. После хванах главата, дръпнах я нагоре...и малките кости покрая на рибата се отделиха изцяло (онези късите, които се напипват и виждат отвън). Точно като на скумрията са костите и на маслената риба, но самата риба е по-сплескана, като листо.
Абстрахирайте се от тавата...вчера пекох в нея пилешки бутчета и ребра. 😃 Тук е преди печене:

Пийкок, честито! 🤩 Моите сутиени са тези в синьо и черно. 😛 От обувките имам в светлосиво, такъв тип са ми много удобни за разходки. 🙂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 04:26 от dolce miele

# 136
  • На изток от Ада
И А щях да гледам за тази,"инка" но забравих.

# 137
Насито, при нас е така (със златиста капачка беше последно, ако човек не чете много, като нищо може да си тръгне от магазина с нес кафе):

Инката стоеше долу вляво, където са сега малките бурканчета кафе...

# 138
Aaa, ще взема и аз риба, но дано пуснат и филе, все пак. 😊

# 139
Днес гледах пак рибите във фризерите- при нас има и филе от треска, също и от скумрия. В маслената имаше по много малко вътрешности за чистене...🙂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 02:02 от dolce miele

# 140
  • На изток от Ада
Да, инка от тази взех, миналият път като я коментирахте. Тя и моята почти свърши.
То и в Лидл имаше тяхна инка, в пакети
Скоро я търсих, мнеее няма я и в двата ни магазина...

# 141
Никаква инка не виждам и в никой магазин...чак ми е супер странно това...🤔🤔 Ечемик, ръж- това не са някакви дефицитни или гурме продукти...?
От чистата инстантна цикория- в малко бурканче за 7 лева- има...

# 142
Днес голяма каша в магазина. Виждам Нед кафето , което е намалено. Ама цена няма. Тръгнах да отварям брошурата..нета заби. Някакъв човек ходи да се разправя, че имало разминаване между цената, която е обявена и цената, която му дават на касата.
За първи път хващам намаление на печива. Голям бой беше Wink

# 143
  • Русе
Долче, при нас в Билла има Инка, ако толкова закъсате...

Тази вечер след работа, като видях как няма места на паркинга и как хората прииждат на талази, директно се отказах да вляза в магазина и си продължих към нас. Утре ако е по-спокойно, ще мина. Заинтригуваха ме мъжките чорапи. Предния път взех, но имаше само 1 опаковка.

# 144
И аз не мога да разбера какво е това чудо в Кауфланд, паркинга е винаги пълен, в магазина не можеш да се разминеш от хора.

# 145
Истината е в пазаруването след 18.30-19ч Wink
А онзи ден, в събота в 9 ч имах работа , такова спокойствие беше навсякъде. По пътищата, покрай магазина ( само минах наоколо).

# 146
Бурканите с червена капачка инка,различни ли са от тези със златиста?Като взех имаше само със златиста съдържа по 50% ръж и ечемик.Нещо не ми харесва много вкуса и се чудя дали да пробвам с червената капачка ако е различно.
А това ще опитам да слагам 1-2 лъжици в кекс да свърши бързо.

# 147
  • На изток от Ада
Нямат разлика. Тази със златната капачка е с по - дълъг срок на годност.

# 148
Едно и също пишеше на бурканите, но не знам дали пък не е имало разлика във вкуса...🤔 Така и не се добрах до буркан с другия цвят капачка...🙄
Вкъщи пък...един от трима (пиеше инката с най-много захар преди) започна да пие инката само с гореща вода и без захар /т.е. с никакво подслаждане/.
Morkovel, можеш да пробваш разтворимата цикория от малкото бурканче. Някой я похвали...

# 149
  • На изток от Ада
Аз купих със златната капачка, пила съм другата преди. Няма разлика, горчилък 😀, но не е лошо за разлика от други.

Общи условия

Активация на акаунт