КАУФЛАНД - тема 54

• 49 909
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Соул, имам предвид разтворимата напитка от ръж и ечемик (🤔) К-класик в голям стъклен буркан. 🙂 И днес нямаше...😬
"Бомбастичните" намаления при нас бяха смешни...папки за документи, гумички, линии, ножички, моливи за левче; малки тенджери, сушилници за дрехи, колички за пазаруване, мъжки кожени чехли за 10 лв (тези повече си заслужава или поне по-голямата част); нещата по 20 лв изобщо не гледах, но почти нямаше и такива; от 2 лева взех: нож за манго, комплект 3 броя бебешки чорапи- не разбрах дали са от намалените или просто бяха оставени там, несесер с холо ефект. А, от 1 лев взех един комплект с 6 броя цветно хартиено тиксо- реших, че ще е удобно.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 14:54 от dolce miele

# 121
  • Русе
Хайде, сега... вчера тъкмо гледах, че на майка и е на привършване ръженото "кафе" и бях решила тази седмица да и купя 1 буркан на К-класик да го пробва. Остава и да няма. Joy

Иначе от брошурата нищо особено не харесах - червено цвекло, грейпфрути и портокали.

# 122
Преди няколко дни имаше много буркани, не взех, защото "има". Онзи ден няма вече...Но може само при нас да няма...🤔

# 123
  • Пловдив
Минах тая сутрин...ама толкова разхвърляно в понеделник сутрин не е било...а беше малко след 7ч.
От намаленията нищо интересно...имаше пак някакви тигани по 10лв.

# 124
Това са моите придобивки от намаленията - потниците са еднакви, по 5 лева, папки за детето от 1 лев и чорапи за 2 лева.

# 125
Чорапите са оферта, ще проверя и аз утре

# 126
В Люлин, Надежда и Банишора какво има намалено? Ще ходя за котешка храна Пурина Уан на принцесата ми и за майонеза Провансалска. Чудя се къде.

# 127
Пак напазарувах доволно от разродажбата, хем по обяд отидох, а трябваше сутринта.
Стойка за ножове от тези с бодличките - 5 лева, капак против пръскане - 10 лева, скъп е, но е с доста голям диаметър, 31 см., тавичка за тарт - 2 лева, имаше и за 5 на Тефал, но като се знам, че веднъж ще направя и не ми се върза калкулацията Smile, един мъжки суитчер с шал яка за 10 лева, тийнът имаше същия преди, пак от К., но в друг цвят, колко носене отнесе този суитчер, като му го взех му беше като рокля Smile,страхотно качество,  мопчета за миене на плочки - 5 лева и още дребни неща, гащи, тетрадки по левче, но само две намерих.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 17:34 от evhen

# 128
Долче, ще ти проверя.

И аз пазарувах доволно от разпродажбата. Тавичка за тарт, стоманен тиган незалепващ, кожени ръкавици, стелки...май и друго имаше. 🤔А, да, термочаша Бенетон. И стъклена бонбониера за домашните ми бонбони. 😁

Отивам на нов тур.😃

...Долче, има я разтворимата напитка при нас. ✌

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 18:09 от soul81

# 129
  • На изток от Ада
това от бомбастичните. Щях и къси гащи, но ми се видяха дебели

# 130
Много съм доволна аз от бомбастика тоя път. После ще снимам.

# 131
Мъжки боксерки за бащата 5 броя 10 лв
Блуза с яка от хубавата материя на квадратчета пак за него 5 лв
Маратонки на челяка на пес патрул 10 лв
За мъжо и за мен нищо Grinning

# 132
Докато ида, нищо няма да има. То и без това в нашия магазин всичко евтино се разграбва на секундата.

# 133
  • На изток от Ада
Дева, предните бомбастични зареждаха нови неща.

# 134
Започвам Wink
Скрит текст:
Дамски сутиен, 2 бр - 10 лв
син и черен. Без банели . Нося само такива и направо ми дойдоха дюшеш.
бял и розов

детски спален комплект, калъфка и плик - 5 лв
10 лв
детски чорапи. 2 лв
5 лв

Общи условия

Активация на акаунт