КАУФЛАНД - тема 54

• 49 907
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
572 по Фаренхайт е 300 по Целзий.

Благодаря, това ми беше убягнало. Поправих си коментара.

Едит: Според вас какво точно означава този ред от книжката с указания: "След това изварете с вода готварския съд еднократно"? Просто да сваря вода или да я оставя да се изпари всичката?

Едит2: Сварих една вода и изчаках 5-10мин. Намазних тигана и след това си направих прекрасни бъркани яйца. Всичко ток Grin

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 22:00 от ВсеТая

# 106
Тази вечер в нашия Кауфланд явно имаше големи намаления на плод и зеленчук...чак се зачудих на толкова много намаления...Естествено, повечето рафтове вече празни...Червени чушки по 80 ст, чушки трикольор 500 гр за 60 ст, патладжани по 40 ст, боровинки кутийка по 50-60 ст, авокадо за брой на смешна цена- 40-50 ст, салатки по 15 ст, репички намалени, гъби по 2 лева килото и други подобни. Аз се добрах до мити картофи по 23 ст/кг, ряпа дайкон по 1,15 лв/кг, личи по 1,17 лв/кг, био червено цвекло 500 гр за 17 стотинки...може да забравям нещо...
Купих маслена риба и 4 опаковки от скумрията от 3,99 лв/кг- този път взех от тази с произход Испания в по-прозрачните пликове. По 2 риби са в опаковката. Вечеряхме със скумрията от другия вид- вкусна беше /само чистенето на вътрешностите изобщо не е моето нещо, а сега за първи път имах "удоволствието" да го свърша аз😁/. Яйца в кора нямаше никакви- не че съм изненадана де...
На касата ПАК не ми дадоха фиксчета, сметка към 50 лева...аз си поисках- дадоха ми 2 или 3...
Тъкмо щях да плащам на касата и ме стреснаха от уредбата с "Магазин Кауфланд затваря..." (нямаше още 21 ч). 😵😵 До Информация имаше много народ- реших, че имат някакво фирмено мероприятие или празник...А пред магазина си имало плакат до работното време, уведомяващ, че на 11-ти и 12-ти ще са с работно време до 21 ч, заради ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ- явно е във връзка с предстоящите бомбастични оферти от другата седмица...🙂

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 02:22 от dolce miele

# 107
Долче, какво става?! Ще се премествам да живея до твоя К. То и при нас има намаления, но при вас прекаляват. 😁

Маслената риба в брошурата ли е? Каква й е цената на кг?

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 07:40 от soul81

# 108
Имаме я същата , бяхме я взели 25 лв от практикер ами за нищо не става Confused

Видях че има метеорологична станция.
Отдавна ги заглеждам в Лидл.
Някой с отзиви за тази в К. От следващата седмица. 🙂

# 109
А този зехтин  Коста Д'оро от брошурата за 10 лв,нов ли е ?Хубав ли е,не съм го виждала май до сега .

Нова е опаковката, зехтинът и преди го имаше. Някъде  май четох, че не го препоръчват.

# 110
Соул, и аз се учудих на намаленията на плодове и зеленчуци вчера вечерта- наистина беше почти като при новогодишните.😄 Иначе се случва да намалят по няколко артикула, но снощи направо се бяха отпуснали...
Маслената риба е 5,99 лв/кг, това и' е редовната цена. Но опаковките са над килограм и половина при нас.

# 111
Зехтинът, който купувам от 14.49 е скочил на 19.49?! Е*ати поскъпването с 5 лева!

# 112
Долче, видях я рибата, но тя не била почистена. 😕 Аз не знам защо си представях, че дори ще е филетирана. 😁

# 113
Соул, мисля, че и филе съм виждала преди, не помня цена. Асортиментът варира все пак, та може и да се появи. Ако ми хареса на вкус, няма да ме спре фактът, че не е почистена /въпреки че чистенето изобщо не ми е любимата част😄/.

# 114
Замразено ли пак това филе? Аз филе от маслена риба съм яла. Разкажи, моля, как е било преживяването с тази риба - от готвене до ядене - когато я сготвиш. 🙂

# 115
Да, ще споделя като я опитаме. 🙂 Да, пак замразено филе. И хек, и мерлуза съм виждала по няколко вида- цели риби, от хека 2 вида филета има (любимото ми е пресовано на порцийки, но и другото не е зле). Сьомгата на шайби ни харесва, няма почти никакви костички вътре, аз я харесвам с хрупкава кожичка...Хекът, който е цял, са малки рибки с много кости и не си струва, според мен. Май и от мерлузата имаше такъв "модел", по-дребна...Толстолоб има при нас- котлети и филета. И още някакви видове, но не съм гледала по по-горните фризери. Отделно, на К-класик има филета от минтай, треска и др., които изглеждат добре (и на тях им се каня отдавна).
Замразеноте риби купувам най-често, когато са в промоция, освен ако не ми се приемат междувременно. Купувам и охладена/размразена риба, но невинаги има налична точно такава, каквато искам.

# 116
Имаше едни малки стоманени тенджерки с диаметър 20 см и вместимост около 1,2 л (по спомен). Помните ли на каква цена бяха?

# 117
  • shumen
Тези обувки от 20 лева в намаленията работни ли са някой знае ли?

# 118
Вчера нямаше от бурканите с инка при нас. И етикет с цена нямаше, все едно такъв артикул никога не е имало...А в четвъртък или петък не бяха малко бурканите. По вашите филиали има ли инка? Всички вкъщи, освен мен, започнаха всеки ден поне по веднъж да пият инка...

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 01:11 от dolce miele

# 119
Долче, за коя инка става дума? Толкова варианти обсъдихме, че се обърках кое е инка в Кауфланд вече. 😃

Общи условия

Активация на акаунт