КАУФЛАНД - тема 54

• 50 043
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Като стана дума за Пиик, може ли рецептата и за гофрети..
Бях си я запазила на бележка във Вайбър, и сега като смених телефона и го прехвърлих всичко се затри. 😁

# 346
И аз взех малко шунка , днес я видях че е такава .... НО я взех в  неделя .

# 347
Събрала им се е доста "имитация" на месни продукти и почват да пробутват боклуци на клиентите. Така става и с доста други артикули особенно по витрините.

# 348
Продават ли се още от маратонките по 5 лв. или ги прибраха?

# 349
  • 1st floor
Момичета и момчета да попитам има ли мнения за прахосмукачката- робот на Vileda ...
Някой нещо чул, видял 😁
Става ли, върши ли си добре работата 🙂
От ноември я имам. Доволна съм и съжалих, че не вложих повече пари за по-скъп модел, но мислех, че няма да чисти. С едрите боклуци по килима не се справя, ама тях трудно ги чистя и с нормалната прахосмукачка. По ламинат и плочки е ламя. Справя се по-добре от влажне моб. Пускам я почти всеки ден преди работа, доволна съм, че е безшумна и не тормозя съседите. Понеже обира супер финия прах, драстично се намали събирането му по мебелите, които са тъмни и се личи всяка прашинка. Нямам търпение да се затопли и да махна килимите. В една от стаите на килима има черни фигури, там не пристъпва дори. Заобикаля ги и с нищо не може да я излъжеш, даже пробвах лампата да изгася и да чисти на тъмно. Satisfied Имам две-три места, където като се завре, не може да излезе. Слагам гирите там и я оставям да вилнее свободно на другите места.

# 350
Аз бях взела филе и беше страшна гледката. Даже не отворих статията.
Ето рецептата за гофретите

# 351
Продават ли се още от маратонките по 5 лв. или ги прибраха?

Отдавна са свършили.

# 352
По-скоро си мисля, че останалите бройки са прибрани. В един от филиалите имаше 20-ина бройки от един и същи номер, които никой не поглеждаше.

# 353
  • София
Сигурно са ги прибрали. Ще ги пуснат на редовна цена или ще чакат следващото бомбастично намаление. Нищо ново в маркетинговата политика!

# 354
И според мен са ги прибрали-вчера имаше няколко артикула от разпродажбата на нормална/висока цена( сутиените по 2бр, сивите дамски обувки/маратонки без връзки, черните кожени мъжки чехли-за тези се сещам, а май и други имаше).

# 355
Момичета аз ли не разбирам етикетите, или вместо с намаление съм го взела с увеличение с баснесловните 0.12 ст.😄

# 356
Тръгнах днес да купувам скумрия. В брошурата пише изчистена с/без глава на една и съща цена 6. 99лв. Търся без глава естествено, няма, само с глава. Не е свършила, просто няма такава.

# 357
Момичета аз ли не разбирам етикетите, или вместо с намаление съм го взела с увеличение с баснесловните 0.12 ст.😄
Скрит текст:

Камемберът е бил на промоция намален, когато е опакован т.е. до 20.02. Този червен етикет е с дата 21.02. и го намаляват от редовната му цена.

# 358
Оферта 10 литра олио ми излезе в приложението, само днес 29 лв. Не знам дали го и а в брошурата.

# 359
Хриси, благодаря ти за разяснението 🙂

Общи условия

Активация на акаунт