КАУФЛАНД - тема 54

• 50 005
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • На изток от Ада
Ще видя за боб и леща, но не днес. Има разни бобища - черно око. Гигант черно кафяв. Червен. Но черен, не май търся за майка ми разни видове боб.

# 421
  • Pazardjik
Препоръчайте бял боб с тънка ципа

# 422
Препоръчайте бял боб с тънка ципа
Аз харесвам беления боб.

# 423
Пиик може ли снимка на беления боб..
Че на малкия му го чистя зърно по зърно😁както тази вечер.🙂
Само една ако уцели и спираме с яденето🙂

# 424
В София също няма макадамия.
Бях писала, че и в нашия филиал (в Пловдив) вече няма макадамия. Преди имаше...🙂
Вече съвсем ни се подиграват...🤪 Това "крема сирене" има вкус на по-мека извара...и нищо чудно- то си пише, че съдържа извара, масло и сол (но изварата определено е основната съставка- нищо общо няма с крема сиренето от малките пакетчета в Лидъл):

Оплаквам се и от "топеното сирене по шопски"- това, което беше намалено на левче в тазседмичната брошура (в найлонова опаковка като саламче). Аз толкова рядко ще се навия да купя нещо подобно и ще затворя очи, а то се оказа, че няма нищо общо с топено сирене. А пак си е една извара, този път още по-мека от "крема" сиренето. С топенето сирене общо няма... А и пикантността му няма нищо общо с онази, която помня...Заради промоцията ли е толкова странно и съдържанието или вече просто не им пука какво опаковат?!🤔🤔🙄
Иначе забърсах 2 малки овални емайлирани тавички за грил- с дупки. Намалени на 2 лв. Идеални ще са ми за фрайъра-фурничка.
Дени, точно влизат във фурничката (сложени по диагонал), а и могат да се използват и в голямата фурна. Можеш да ги погледнеш, ако има и при вас.🙂 При нас бяха в коша с намалени последни бройки. Изглеждат качествени и удобни.
Софи, белен боб има на Крина.
Соул, преди съм купувала черен боб от Кауфланд. Обаче не мога да си спомня дали беше от ПА или е бил от някаква акция (че не беше скоро).
Издразних се, че беше свършил Доместос- гъстият яркорозов...Търкаляха се само 2 бутилки от другия вид и все пак взех едната (трябва ми спешно, не ми харесва, че в тоалетната винаги се "разпада" до жълт и син цвят, а яркорозовият гъст Доместос си е розов). 🙂

# 425
Виж белен боб Крина

# 426
Има ли още от тези оцети и каква им е цената
Скрит текст:
Къде да ги търся?

# 427
Мисля, че ги видях в реда, където е олиото

# 428
Черен боб и аз съм купувала ей така от любопитство, но не ми е толкова вкусен колкото шарения. Иначе има един боб мунг, който също е черен, но дребнички зърна.

# 429
# 430
Много ми е дребен на мен и беше около 5 и нещо

# 431
Леми, много благодаря! 🌼 Браво на Кауфланд.

# 432
Ами , Пебълс, за услугата че е белен,  двойна цена 🙂
Ще си му чистя по една шепичка и дано го прояде нормолно като батко си 😄

# 433
Някой успя ли да се добере до клиновете, които са по 10 лв? Хубави ли са като материя? Blush

# 434
  • София
Някой дали има мнение за този air frayer na Philips HD9200 който са пуснали ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт