КАУФЛАНД - тема 54

• 50 001
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
Някой успя ли да се добере до клиновете, които са по 10 лв? Хубави ли са като материя? Blush
От 11,99лв ли? Взех 2 добре ми се сториха.

# 436
Рри нас имаше само горнища,  суитчери..тънички ми се видяха.
Маратонки нямаше дамски, само мъжки и детски..
От хранителните почти на всеки  червен етикет беше празно 🙂

# 437
  • На изток от Ада
И рокля харесах, и яке.

# 438
Излязох уж само да се поразходя вечерта, а не знам как се озовах в Кауфланд и как се довлякох после до вкъщи.
Накупих сума ти мръвки - свинска плешка на 3,19/кг, каре за 4,99 и говежди врат за 5,99/кг, маслини колосал за 0,99 лв. килото, чесън за 1,47 лв (тамън на време, че ми свършва), ябълки за 0,57 лв, гъби, от едрите, за 2,20 лв, спортен клин за 2,60 лв. и три букета рози по 0,67 лв.
Може да ми беше тежко, ама поне бях закичена с рози.

# 439
Дидичка, познато ми е...понякога и аз влизам "набързо", а излизам натоварена така...😆
Аз взех едри гъби по 2,11 лв тарелката, гъби на кг- по 2,58 лв бяха, градинска салата/валериана- по 1,07 лв. И няколко вафли ми бяха поръчали да взема.
Продават ли резервни гъби за мопа от 11,99 лв???

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 16:01 от dolce miele

# 440
Дидичка, Долче , в колко часа ходите в Кауфланд, че отнасяте такива намаления?

# 441
Дидичка, Долче , в колко часа ходите в Кауфланд, че отнасяте такива намаления?

Мисля, че в София няма такива намаления.
Иначе и аз съм взимала в провинцията такива намалени стоки, някъде към 6.30 - 7 часа след обяд, привечер.

# 442
Мони, аз съм в Бургас, но такива намаления не съм срещала. Може би късно вечер намалят продукти. Аз съм ходила към 19часа най-късно.

# 443
И аз за първи път отнасям такива намаления на мръвки и маслини. Към 19 отидох.
Плешката сега сложих да готвя - има лек дъх като че ли. Сурова не ми миришеше.
Другото месо сложих във фризера и не зная как е.
Чесънът беше български - на щайгата пишеше произход България, иначе на етикета с цената беше посочено, че е испански. Отнесох един килограм, за левче и нещо килограма нямаше как да си тръгна само с няколко глави, колкото обикновено купувам.
Долче, аз отнесох две тарелки гъби, при нас бяха по 1,24 за 600 гр. Сутринта ги пълних.

# 444
В София на мен ми се е случвало само след 20ч да има такива намаления, веднъж дори служителя от витрината ми каза да се позабавя 10-15 мин , че отива да  подава  за намаление месото.Обикновено гледам веднага да обработя месото - на скарата,  в тенджерата да се свари, или веднага бутам в камерата.

# 445

Независимо какво пише на опаковката, си залагам главата, че тази смес от извара е с маргарин, а не с масло.

# 446
Е, защо?! Това подлежи на проверка. Ще си имат проблеми, ако ги хванат в лъжа. Макар че е имало случаи на несъответствие при производители. Но това си е продукт на Кауфланд.

# 447
Сега се връщам от К. и естествено, като за събота, повечето промо неща изчерпани. Снимах някои намаления . Долче,  пиши ми ако нещо ти харесва и искаш.
Скрит текст:

Здравейте, в кой град са тези намаления. Интересувам се от чашите.

# 448

Ето с такива гледки няма да свикна. Две бяха количките.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:50 от Пролетно цвете

# 449
Я злато на бутилки Joy

Общи условия

Активация на акаунт