КАУФЛАНД - тема 54

• 49 993
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
На колко е това олио ?

# 451
  • На изток от Ада
Беше 2,99, в събота

# 452
Най накрая си взех кухненска везна с копчета . Имам две с тъчскрийн , къде ли не търсих с копчета на нормална цена няма и няма . Щастлива съм за нея Heart Eyes

# 453
Олиото на снимката на Клас ми прилича, то е 3,29, съботното беше друго, и из не успях да взема в събота.

# 454
След 20 ч бях в магазина, може и след 20,30 ч да е било. Но не всеки ден има интересни находки. Понякога намаляват някои цени и по-рано, на късмет си е (и ако имат по-големи количества за бърза продажба...или пък, ако са останали съвсем малки количества, които искат също да продадат).
Според мен, в "крема сиренето" си имаше масло, на студено се втвърдяваше точно като маслото. Обаче пък колко ли точно масло да е имало в състава, май с лупа да го търсиш (при настоящите му цени не е учудващо)...Вкусът си беше преобладаващо на извара, такова "крема сирене" и вкъщи мога да си направя. 😃 Според мен, вкусът на крема сиренето трябва да е друг...
Скрит текст:
Иначе вкъщи понякога си правя домашно крема сирене (една мила съфорумка ми сподели рецептата) от равни части кисело мляко 4,5% и заквасена сметана+ малко сода. Раьбърквам, слагам в купа и цедка, прибирам в хладилника и след няколко часа или направо на другия ден
прибирам в кутийки. Само с кисело мляко Елби 4,5% няма да повторя, защото не спря да отделя течност- то и киселото мляко нямаше вкус и консистенция на 4,5%. Не знам дали е било до партида или не, но не ми се рискува пак с него точно за тази рецепта.  
Освен с олио, виждала съм такива колички в Кауфланд и с брашно, захар. Но най-много се впечатлих веднъж от 2-3 колички, които бяха препълнени с тостери, ел. кани и разни други уреди с 50% намаление...😄 Няма как да е било за семейна употреба.

# 455
При нас в събота беше много спокойно, поне преди обяд. Явно бяха на гробищата пенсионерите, нали беше Задушница. Олио имаше много, цял палет, може и два да бяха. И едно варено жито, което го нямаше предните дни.

# 456
  • София
Днес ходих до Кауфланд. Търсих една служителка, не улучих смяната й, но си купих бяла еуфорбия.

# 457
Цитат на: Danik.
[/quote
Здравейте, в кой град са тези намаления. Интересувам се от чашите.
София,  жк.Овча купел на Кукуряк3,  но е снимка от събота,  тази седмица не съм ходила.

# 458
Денилче, аз пазарувах днес при вас. Чашите от 5 лв. комплекта ги няма вече. Има други, по-високи, на 12 лв. за 2 броя. Обаче имат и дефекти по стъклото.

# 459
  • shumen
При нас такива намаления има след 20 часа.
Аз утре ще ходя до К и дано сте ми оставили нещо намалено.

# 460
И аз ходих след 20 ч. На мама купих грозде розе, намалено от 8 на 2 лв. И някакви круши, Лукас май бяха, по 70 ст.
Търсих намалени маслини, нямаше.
Но пък купих 2 чадъра, по 2 лв. Simple Smile

# 461
Здравейте,
дали сте срещали някъде в София това хаванче?

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00105410.html

# 462
В Кауфланд Банишора имаше миналата или по- предната седмица.

# 463
DeVa, какви са тези чадъри? Simple Smile

# 464
В Кауфланд Банишора имаше миналата или по- предната седмица.

Вчера ги търсих там, при седмичните неща от брошурата, но не ги открих.

Общи условия

Активация на акаунт