КАУФЛАНД - тема 54

• 49 958
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Ако става дума за двата душ-гела на Палмолив, аз съм доволна от техните душ-гелове.
Благодаря, но имах в предвид душ за баня, може би аз не съм обяснила добре, опитах се да коригирам

# 511
Tиган за палачинкииии! 🤩 Моля, ако някой има точно този, да каже той ли беше хвален преди време?🙂 И дали му се нагрява дръжката? Предишният го върнах, защото почти половината му дръжка се нагряваше доста, иначе не ми пречеше, че беше по-тънък...
Скрит текст:
Да се похваля, днес счупих каната Аквафор 😆 Направо се разцепи на две половини😅 Казват, че счупеното носело късмет😃 Тъкмо се зарадвах, че ще има кани, но са от тези с другия вид филтри, а тъкмо заредихме с 15 броя филтри. Ще чакам да пуснат от нашия вид. Добре, че имаме резервна кана Акваефект😁

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 21:37 от dolce miele

# 512
Моята ютия е Тефал, не точно тази, около 120 лв. Беше  ,  но преди 5 год .🙂
Доволна съм.
От серията на Брио , имам касеролата,много добра..аз я купих 27 лв.
Ще ходя за тенджера 🙂
Грил тигана ми е също Брио,  но друга серия..мисля,че е Ок. 🙂

# 513
На тези ножове са им сложили еднаква снимка:

Чакам мнения за този тиган за палачинки😍:

# 514
Здравейте, искам да попитам дали някой е купил тази тоалетна вода и дали е хубава?Майка ми реши да ми я подари за 8 март,но за съжаление мога да си я получа чак лятото, благодаря.

# 515
  • Пловдив
Моята ютия е Тефал, не точно тази, около 120 лв. Беше  ,  но преди 5 год .🙂
Доволна съм.
От серията на Брио , имам касеролата,много добра..аз я купих 27 лв.
Ще ходя за тенджера 🙂
Грил тигана ми е също Брио,  но друга серия..мисля,че е Ок. 🙂
за 120 е ясно, че ще е ок...питам за тоя евтин вариант? Simple Smile

# 516
Аз имам този тиган за палачинки. Харесва ми

# 517
Tиган за палачинкииии! 🤩 Моля, ако някой има точно този, да каже той ли беше хвален преди време?🙂 И дали му се нагрява дръжката? Предишният го върнах, защото почти половината му дръжка се нагряваше доста, иначе не ми пречеше, че беше по-тънък...
Скрит текст:
Да се похваля, днес счупих каната Аквафор 😆 Направо се разцепи на две половини😅 Казват, че счупеното носело късмет😃 Тъкмо се зарадвах, че ще има кани, но са от тези с другия вид филтри, а тъкмо заредихме с 15 броя филтри. Ще чакам да пуснат от другия вид. Добре, че имаме резервна кана Акваефект😁

https://www.aquaphor.bg/index.php?route=common/home&gclid=Cj … ox9hoCO5YQAvD_BwE

В сайта им има добри промоции, виж дали вашата е на добра цена. Май имат безплатна доставка.

Имам и ножовете и тигана са палачинки на Брио. Много са хубави.

# 518
  • СОФИЯ
От ножовете на брио и аз съм много доволна.

# 519
И аз съм доволна от ножовете от тази серия на Брио- имам Сантоку, за месо, за обезкостяване.
Пийкок, мерси. Щом си доволна, предполагам, че и дръжката му е ок и не се нагрява, ще си взема и аз. И да приключва вече сагата ми 😅
Алина, благодаря за линка, ще погледна! ⚘ Ако няма като нашата, ще я чакам на промоция в Кауфланд. 🙂
Някога пускали ли са в Кауфланд шунковар?

# 520
Не се нагрява дръжката

# 521
За какво ползвате касеролата?
От Практикер на промоция си купих на Брио една тенджеро-тиган, от серията с керамично покритие, и се улавям, че ми е страшно удобна и само нея ползвам. По форма е по-ниска и по-широка тенджера. Иска ми се да пуснат от същият модел,само че малко по-голяма, такава гледах при една корейска кулинарна блогърка, и страшно ми харесва.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:25 от Lemy

# 522
Касеролата е удобна за сосове, задушаване на зеленчуци и за пържене в маслена баня (за мекици Simple Smile ).

# 523
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка?Не успях да намеря в нито един сайт.Благодаря.

# 524
  • Сливен
Всеки път като я пуснат мненията са в двете крайности.Много пъти е обсъждана.

Общи условия

Активация на акаунт