КАУФЛАНД - тема 54

• 49 943
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Пийк, какви цветя са модерни??

# 586
Сапунените цветя са модерни - хем красиви, хем рационални Simple Smile

# 587
  • Русе
Tова някакъв вид тор за почва ли е (трябва ми почва за подправки на мен, май не е моето)?

Ами аз за разсади си го взех. Защо да не става за мерудии?

# 588
От вас разбирам за тази мода. 🙂 А какво стана с поверието, че ако подариш сапун на някого, ще се скарате за цял живот. 😀 И съответно трябва да му дадеш монета, един вид да си "купиш" сапуна. Да не би затова да е станало модерно...😁

# 589
  • София
Dolce miele Днес в Била видях кани Аквафор, от двата вида филтри намалени с 50%. В брошурата са обявени -50% на всички кани и филтри Аквафор.

# 590
Стига де, Соул 😅 Наскоро подарих глицеринов сапун на майка ми, не знаех за поверието...😄 Иначе и аз се зачудих какви са тези модерни цветя- май съм изостанала от тенденциите 🤔😃
Вики, зачудих се заради надписа отгоре, че подобрява структурата на почвата /нещо подобно беше, вижда се на снимката/...Затова реших, че се добавя към почвата. 🤔🤔 Ако е така, не ми трябва...Искам да си засадя магданозче, естрагон и други такива подправки в сандъче. И сандъчетата тъкмо навреме ми идват. 🙂
Vanian, благодаря!

# 591
Ето аз какви правя- от гипс Blush

# 592
Oхооо. Heart Eyes Я ми пиши на л.с., ако продаваш също, моля.

# 593
Долче, това е готова почва за засаждане. Става за всичко. Не е тор.

Цветя купих от Лидл, че ми е на 2 крачки. Лалета, по 3.69/7 бр. Спокойно беше, добре не съм отишла да се бутам в К.

# 594
букет от сапунови цветя , нали сега са модерни и толкова
Звучи много интересно, това някакъв сорт цветя ли са, или изкуствено направени от нещо?
Има ги в Кауфланд ли?
Иначе и аз не отидох днес, като ви чета, май по добре.

# 595
Кутията за киви е страхотна! Накара дъщеричката да си яде и носи и в училище киви, аз само измивам и подсушавам плодовете. 😀 Няма нужда вече да ги беля и да режа на парченца, а и в случай на неизядено, няма какво да се разтича и да пуска сок, плодовете си остават цели и свежи. 😍 А и тя се забавлява много с кутията. 🙂

# 596
Кутията за киви е страхотна! Накара дъщеричката да си яде и носи и в училище киви, аз само измивам и подсушавам плодовете. 😀 Няма нужда вече да ги беля и да режа на парченца, а и в случай на неизядено, няма какво да се разтича и да пуска сок, плодовете си остават цели и свежи. 😍 А и тя се забавлява много с кутията. 🙂
Може ли да споделиш снимка на кутията. Нещо специално за киви ли?

# 597
  • На изток от Ада
букет от сапунови цветя , нали сега са модерни и толкова
Звучи много интересно, това някакъв сорт цветя ли са, или изкуствено направени от нещо?
Има ги в Кауфланд ли?
Иначе и аз не отидох днес, като ви чета, май по добре.
Цветя от сапун най - вероятно. В К няма. Ето свекървата ми го даде

# 598
  • София
Сега идвам от Кауфланд Люлин 6. Имаше клиенти, но се пазаруваше спокойно.  Навалицата беше при цветята, но се изчаквахме.  Имаше и места за паркиране. Добре че днес следобеда отидох. Simple Smile
Купих ананас и папая за 0.91лв. И една мини орхидея  Violet Queen.

Доволна съм! Simple Smile

pebals94, много красота си сътворила! Поздравления! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 20:06 от Amiamo

# 599
Много благодаря Heart

Сега идвам от Кауфланд Люлин 6. Имаше клиенти, но се пазаруваше спокойно.  Навалицата беше при цветята, но се изчаквахме.  Имаше и места за паркиране. Добре че днес следобеда отидох. Simple Smile
Купих ананас и папая за 0.91лв. И една мини орхидея  Violet Queen.

Доволна съм! Simple Smile

pebals94, много красота си сътворил! Поздравления! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт