Нашите second hand находки - тема 45

• 97 747
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Вторник.Впечатлена си от манията в халите.Наблизо ми е,често минавам и въпреки размерите и,рядко намирам нещо свястно.
Впечатлена съм, защото имаше много дрехи. Нашата е със същите размери, а реално е преградена и се ползва половината от пространството.
Ама ако не бях минала случайно покрай ескалатора хич нямаше и да го намеря къде е в халите.

# 121
  • София
scalestone 😉Имам същата като първата рокля и подобна във винено червено ,много е удобна,поне на мен 🙂,а втората е много готина с връзките,със здраве да си ги носиш и да имаш много приятни емоции на сватбата!

# 122
Попъчах си две рокли от Ремикса. Лятото ще съм шаферка, пък искам рокля, която и на работа да мога да я облека. Та дано си струват тези. Ще сме в пепел от рози. Едната идеално ще ми пасне на едно сако и чанта, която си купих за сватбата, пък и не само.

За варненци да питам има ли Мания в града, че в сайта им не е в списъка с градове?
Не, няма.

# 123
  • Варна
Vampirella, благодаря! Дано не се налага да ги връщам.

Rada, жалко.

# 124
Скоро не съм се отчитала, това е от днес от Мания:
1. Тениска за мен

2. Блуза за малката с Peppa Pig, на която е голяма фенка.

# 125
# 126
Аз вчера се отбих до Зиг заг, кг беше 25лв, но взех летни неща за малката ( бяха нови с етикет) и за мен един гащеризон и тениска. Всичко излезе почти 15лв
Скрит текст:

# 127
  • Варна
Честити! Със здраве да си ги носите! Гащеризонът е суууупер! Всичко ми хареса!

В Мъпет мага до Ню Йоркъра има ли интересни неща? До него и друга ВУ има. Има ли смисъл да влизам?

# 128
Честити! Със здраве да си ги носите! Гащеризонът е суууупер! Всичко ми хареса!

В Мъпет мага до Ню Йоркъра има ли интересни неща? До него и друга ВУ има. Има ли смисъл да влизам?
На мен лично са ми много гадни всичките ВУ в тази редица. Мъпет Мага хем имат високи цени, хем са някакви пълни парцали. Магазините са неподредени, хаотични, мръсни...
За мен лично във Варна най-добре са Хуманите и Шано. Чисти, подредени и удобни за разглеждане. Вероятно с малко по-високи цени, но напълно си заслужава и с кеф ги посещавам.

# 129
Момичета, имам 3 кода за -10% в сайта на Мания до края на март, ако някой иска да ми пише на лични Simple Smile

# 130
  • София
Poppyflower Много хубави неща,а тази рокличка с пиленцата е разкошна,със здраве да се носят!Още една риза с лица,но на фона от близо 40 лв. от нормален магазин от онзи ден тази нова от втората в Банкя е 6 лв. 😌Розовата пола за 2 лв. , която вече ви показах,но тук излезе бежова.Снимах и ботушите на Vagabond,не съм ги носила още 😉.
Една пола за 4 лв,не помня името на магазина не е от София.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:26 от Vampirella

# 131
Току-що минах през една ВУ на спирката на автобусите на Лъвов мост. Имаш цял регал с кенгура/ергораници? (извинявам се, трудно ги различавам) за бебеносене. Ако някой го интересува и има път в тази посока. Днес цената е 19лв. за кг.

# 132
  • София
За 0,28лв

# 133
  • София/Севлиево
Току-що минах през една ВУ на спирката на автобусите на Лъвов мост. Имаш цял регал с кенгура/ергораници? (извинявам се, трудно ги различавам) за бебеносене. Ако някой го интересува и има път в тази посока. Днес цената е 19лв. за кг.
А дали случайно обърна внимание дали имаше туристическа раница за носене на бебе?Че цените им нови са си цифра...

# 134
А дали случайно обърна внимание дали имаше туристическа раница за носене на бебе?Че цените им нови са си цифра...
По-скоро не. Бяха едни такива маломерни.

Общи условия

Активация на акаунт