Нашите second hand находки - тема 45

• 97 719
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
На тебе са дали талонче, а пък аз трябваше да им напомня някак на Красното. Добре, че го бях прочела вчера.

# 106
Момичета,знаете ли дали   м-н мания ще работят на 3  март, по точно този на опълченска ?
Писах на Мания във фейсбук за да ги попитам,но ми прочитат съобщенията и не ми отговарят - доста грозничко.
По принцип работят.Предполагам,че на Опълченска със сигурност понеже е новото им месечно зареждане.Очаквах да вдигнат цените,но все пак ми е криво.Засилили с 10лв. за килограм.Така започват с 49лв. и 79лв. за ловнаходки.И то какви находки,какво да обичаш и ловиш?Вчера са зареждали в халите,днес позяпах,нищо интересно.

# 107
Аз да се похваля отново Simple Smile Този път реших да разгледам и сайтът на Remix. Еми на 28-и Фев имаше брутални намаления за ден и реших да се възползвам. Изборът е наистина голям и начина на търсене е по-приятен/лесен от този на ShopMiks.

Днес си получих пратката и съм страшно доволна! Наистина на продуктите които пише: Като Нов, Без следи от употреба, наистина все едно не са носени, като нови.
Само на едните дънки не си улучих размера, но ще ги върна (бяха чисто нови с етикет на Saint Tropez , без отстъпка щяха да са 109 лв, но с нея станаха 3,02 лв )

Всичко щеше да ми струва 268,60лв НО заедно с няколкото отстъпки и намаления които улучих за деня - крайната сума стана 23,28лв

Препоръчвам!

Щом сте ги взела за 3 лв не ви ли е по голяма оферта да ги продадете вместо да давате пари за връщане?

Да, това го осъзнах когато натиснах върни и ми изписа, че куриера ми излиза по-скъпо от самата поръчка Grinning Затова ще си ги запазя и даря някъде Wink

# 108
  • София
От Мания Люлин, 5 лв/кг вчера. Имах и отстъпка с карата Мания, та ми излезе 77 стотинки. Има само едно разшито шевче отзад, ще го оправя 🙃

# 109
В нашия мъпет маг вчера

# 110
Вчера взех тези за 3 лв, нови

Мислех, че днес няма какво още да си харесам, нооо за 2,30 си взех и тези (отново нови)

Със супер удобен ток и най-важното - и двата чифта са достатъчно широки, за да не ми смазват кутретата Smirk
Взех и дрехи, но не съм ги снимала.

# 111
Цитат
Вчера от ден на зареждане чисто нов клин Puma
Самоцитирам се.Купих го в събота за малко над 8лв.Днес в аутлет на адидас си харесах клин.Намален от 60 на 39лв.Точно такъв исках.Вкъщи ми стана любопитна  кои години са произведени са двата клина.Погледнах етикетите.Осемлевовият 28.07.2020г.Намаленият-10.2020г.За съжаление рядко,но се случват и такива попадения в полза на първият.

# 112
Нещо ми изчезна музата на мен напоследък.
С тия цени, а и на този етап май само в хумана има не лоши неща, но чакам да стане време за фиксираните цени

# 113
Позатрупахме се май по-скоро. Лятото ще се отприщи бента, сега не е интересно с тия вълненяци.

# 114
В нашата мания много рехаво. Бях в мания в Халите в София. Събра ми се погледа. Не, че нещо купих... Една пижама с кучетата за големия.

# 115
  • София
Днес докато се разхождах с бебето влязох в Хуманата на спирка Оряхово,харесах една ярко червена пола от мн. тънка машинна плетка с черни ленти с бели надписи по страничните шевове .Актуален модел за сега,но малкият се разрева зверски и си излязох без нищо.Бяха с фиксирани цени,полата беше 9 лв., но повечето неща бяха скъпички,а нищо интересно 😒😉.Иначе преди да вляза си купих от нормален магазин бяла риза с актуалните като скици личица и едно ярко зелено палто.Много яки,но вкъщи ми стана много гадно и ме хвана яд ,че пазарувах докато други хора бягат от война.Абе въобще тия дни ми е много криво и мислех така са се разсея,ама май ще се спра .Ще кача нещо купено преди.Синя риза с мъниста по ръкавите -10-на лв. някъде беше от Remix  
Дънки-20 лв. с доставката след намаления Remix
Тениска-7-9 лв.нещо такова беше
Жилетка -12 лв.
Пола-8 лв.(пак същата турска мацка ми излезе,тоя път с тази пола 😂)
Блуза-5 лв.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 22:22 от Vampirella

# 116
Кой ден е ден на зареждане на Мания ВМА?

# 117
Вторник.Впечатлена си от манията в халите.Наблизо ми е,често минавам и въпреки размерите и,рядко намирам нещо свястно.

# 118
Получих смс, че в почивните дни Хумана ще имат -20% без ексклузив

# 119
  • Варна
Попъчах си две рокли от Ремикса. Лятото ще съм шаферка, пък искам рокля, която и на работа да мога да я облека. Та дано си струват тези. Ще сме в пепел от рози. Едната идеално ще ми пасне на едно сако и чанта, която си купих за сватбата, пък и не само.

За варненци да питам има ли Мания в града, че в сайта им не е в списъка с градове?

Общи условия

Активация на акаунт