Нашите second hand находки - тема 45

• 97 697
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Глупости. Аз от H&M вече спрях да пазарувам, преди само от там се обличахме. Много падна качеството и вдигнаха цените на нищото си отгоре. Но със сигурност такива цени няма, хахах, 210 евро.

Пп. Стана ми интересно и влязох да разгледам в момента какво се предлага. 300 евро е кожено яке, естествена кожа. По 120 евро има кашмирени пуловери и жилетки, 100% кашмир.

# 91
Специалните и премиум колекции са им скъпи.Но един суитчър никога не е бил 126 лв ще ме прощават шопмикс!Това е нисък клас марка все пак !
От ВУ имам уникални находки за без пари,тоя сайт е скъп и то доста скъп за ВУ.Покрай детето не мога да ходя да ровя ,но скоро пак ще наобиколя .
На Владислав под Лили забравих как се казваше магазина,има супер дрехи,обувки,чанти.Обувки имам с етикет от там,няма износени или с лош вид .Чанта също имам,колани бол.И да ,суичъри на НМ и Ювентус,бяха 6 лв двата общо.

# 92
Това като с едни декатлонски маратонки за 18 лв, които бяха /и още си стоят, естествено/ пуснали на 150 лв, там някъде. Много се смях. От сайта има резон да се пазарува само на 85-90% намаление.

# 93
  • София
И аз днес влязох от любопитство в шопмикс малко да се разведря на фона на ставащото в света,еми пълна скръб са ….скъпи и захабени изглеждат ….и тези ужасни снимки 🤔😒.Хубаво поне,че дойдоха да ни вземат размери за гардероб ,някой ден може и да се подредим 😂.Подреждам дрехи и си намерих някои неща.
Една чанта,купих я нова(2019 г.)…още си е като нова за 5 лв. мисля от ву в Банкя. Върза ми се с едни др. неща.
Една рокля(Remix)10-12 лв. някъде беше на турската марка Dilvin,много приятна материя.Още ми седи с етикета.

Това яке на Zara имитиращо велур от 2019-та пак(доста съм го носила,но не е мръднало) за 6-7 лв. с доставката след няколко намаления в Remix

Една пола панталон и едни черни панталонки(нямат петно от снимката е нещо)всяко под 10 лв.Жълтата е от Remix,много добре седи с Бяла риза ,а черните не помня вече.
Една шарена рокля на Zara,много я обичам тази рокля,купих я нова с етикет за 7-8 лв.(2019 г.) от един физически магазин,но не му помня името.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:28 от Vampirella

# 94
Аз от шопмикс съм доволна, явно нацелвам точни моменти или по-точно често ми излизат някакви реклами с неща, които съм гледала и са намалени, но наистина и доста неща са им безумно скъпи. Сега последно се заредих с бикини, (същите си купувам от Лидл), бяха 2 бр по 3лв и пак много случайно попаднах на тях. Не ми допада, че сайта им някак си е хаотичен, не намаляват цели групи примерно тениски или обувки, ами влизаш и ровиш, което си отнема понякога много време.
Аз вчера минах през Зиг заг и Мания,  започнали са и там за зареждат летни неща. От зиг заг си взех нови бели кецове естествена кожа за 15 лв, доволна съм.

# 95
  • Пловдив
От фейсбук страница

Тоя шопмикс ми изглежда пълен вехтошарник, хич не ми хваща окото. И толкова зле стоят дрехите на тия манекени.

# 96
  • София
Момичета,знаете ли дали   м-н мания ще работят на 3  март, по точно този на опълченска ?
Писах на Мания във фейсбук за да ги попитам,но ми прочитат съобщенията и не ми отговарят - доста грозничко.

# 97
Аз да се похваля отново Simple Smile Този път реших да разгледам и сайтът на Remix. Еми на 28-и Фев имаше брутални намаления за ден и реших да се възползвам. Изборът е наистина голям и начина на търсене е по-приятен/лесен от този на ShopMiks.

Днес си получих пратката и съм страшно доволна! Наистина на продуктите които пише: Като Нов, Без следи от употреба, наистина все едно не са носени, като нови.
Само на едните дънки не си улучих размера, но ще ги върна (бяха чисто нови с етикет на Saint Tropez , без отстъпка щяха да са 109 лв, но с нея станаха 3,02 лв )

Всичко щеше да ми струва 268,60лв НО заедно с няколкото отстъпки и намаления които улучих за деня - крайната сума стана 23,28лв

Препоръчвам!

# 98
Покажи нещо, AniNe 😀

# 99
HappyRSmile Не излиза изображението с продуктите в поста ми или искате снимки облечени на мен? Relaxed

# 100
Aaaa, да. Приличаше ми на банер с реклама 🙈

# 101
Аз да се похваля отново Simple Smile Този път реших да разгледам и сайтът на Remix. Еми на 28-и Фев имаше брутални намаления за ден и реших да се възползвам. Изборът е наистина голям и начина на търсене е по-приятен/лесен от този на ShopMiks.

Днес си получих пратката и съм страшно доволна! Наистина на продуктите които пише: Като Нов, Без следи от употреба, наистина все едно не са носени, като нови.
Само на едните дънки не си улучих размера, но ще ги върна (бяха чисто нови с етикет на Saint Tropez , без отстъпка щяха да са 109 лв, но с нея станаха 3,02 лв )

Всичко щеше да ми струва 268,60лв НО заедно с няколкото отстъпки и намаления които улучих за деня - крайната сума стана 23,28лв

Препоръчвам!

Щом сте ги взела за 3 лв не ви ли е по голяма оферта да ги продадете вместо да давате пари за връщане?

# 102
Днес ходих до Мания аутлет - цена за кг 5 лв днес, а утре ще е 3 лв. Обаче имат и 50% намаление на дрехи (без зона лов за находки). Т.е. Днес пазарувах за 2,50 на кг, а утре ще работят на 1,50 за кг.

# 103
Беки, знаеш ли дали и на Д.Петков са така цените? Благодаря!

# 104
Димитър Петков върви с един ден разлика от Люлин, но не съм ходила да видя ценоразписа този месец.
Дописвам: в Люлин новото зареждане е тази събота, а на Димитър Петков е в понеделник.
Дадоха ми и талонче за изтриване - падна ми се 10% отстъпка за всички магазини важи.

Общи условия

Активация на акаунт