Нашите second hand находки - тема 45

• 97 311
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
От днес. Чантата е от Мъпет мага над Чаталджа. За 19,30 лв. Не знам дали е оригинална, но ми изглежда нова.
Коженото яке е за 20 лв. от друг магазин.

Само тук има дефект.

# 76
  • Варна
От Мъпет Мага и аз имам много находки, но най-много във Варна ми липсва Зиг-Заг.

# 77
Не ми изглежда ориганална чантата, но важното е да носи радост!
Аз чакам една поръчка от Ремикс, че доста време не съм ги уважавала. Едното яке, което поръчах за 14лв в Бенетон днес го видях за 70 Simple Smile

# 78
  • Stuck in a moment
Момичета, имам въпрос. Купих си бежови  велурени обувки от олх.  Много ги харесвам, обаче едната има потъмняло отзад на едно място. Това е петно от замърсяване, а не търсен ефект. Как мога да го почистя? С гъба за велур няма да стане. Може ли с вода??? Или друго?

# 79
От Мъпета на Чаталджа съм взимала дрешки с етикет на хлапето,на мен страхотни колани .Има една продавачка,много е ориентирана и като търся нещо конкретно,примерно суитчър почва да ми търси и ми вади моя номер за минути .

# 80
  • Пловдив
Момичета, имам въпрос. Купих си бежови  велурени обувки от олх.  Много ги харесвам, обаче едната има потъмняло отзад на едно място. Това е петно от замърсяване, а не търсен ефект. Как мога да го почистя? С гъба за велур няма да стане. Може ли с вода??? Или друго?
Пробвай с чиста намокрена с вода микрофибърна кърпа, ако не стане е Дайхман продават едни спрейчета за почистване на велур, много са добри и струват около 10-тина лева...

# 81
  • София
Здравейте, съвсем наскоро се присетих за ВУ. Години наред го играех минималистка, но оня ден нещо ми прищрака.
Скрит текст:

За 3 лв са пуловерите и 5 лв дънките.

# 82
Знам, че сега пак ще се появи дамата, която ме следи кой ден в кой магазин пазарувам и как се възмущавам от цени ама...
45 лв на ден зареждане в магазин Скандинавия ми е прекалено!!
Те цените във втората употреба си отиват към редовни цени. Не стига, че стават все по- малко тези магазини Ами и цените им са ужасно високи.

# 83
Коя е тази ''дама'',която толкова държи да се информира къде ходиш и какво купуваш?Цените са си за възмущение,да.На всичко.Аз много страдам,че в София отдавна имаше само 6м. магазин ''Маниер'',който сега е ''Скандинавия''.Бях се зарекла като отида в Пловдив,че ще ми е в програмата,но не остана никакъв шанс за него.Нищо,другият път ще се постарая.45 лв. за първи ден,вече не го намирам за много скъпо.Иначе много си правя сметките и с чудесните попадения,съвсем се разглезих и пристрастих към маркови,изгодни дрехи.На фона на манията 69лв. на зареждане на ловнаходки,другите бледнеят.Именно от тях имам отлични попадения от лятото насам.Все още не ми е оправена програмата за качване на снимки (не,че ми е на дневен ред,заетост макс) и не мога да ги покажа.Не влизам от телефон.Вчера от ден на зареждане чисто нов клин Puma и ризка Tommy Hilfiger.Всяка дрешка малко над 8лв.Вярно,че са лекички,но зимното яке  Tommy Hilfiger пак в ден на зареждане ми излезе около 60лв.Модел 09.2020г. Аз го купих 09.2021г.Носено е един сезон и си заслужава абсолютно.
Предполагам,че като пуснат пролетно-летните неща,масово ву ще вдигнат цените.Най-вече ме е яд за шик-шик и мъпет,които хем ги държат чужденци,хем издават касов бон от време на време в деня с най-ниски цени.Укриват доходи наглеците.

# 84
  • Sofia
В Мания ВМА от 2-3седмици има пролетно-летни дрехи.Цените са същите,дори има някакви намаление.

# 85
Верно ли? То сняг вали, много са неадекватни. До ноември са на лятно - търсиш якета, няма ... сега февруари летни.

# 86
  • Sofia
Има и есенно зимни още.

# 87
Днес влязох в шопмикс,ами скъпо е.Хеле обувките!Че аз си купувам чисто нови на тези цени .Дрехите също,за НМ 28 лв панталон...че аз за нов не давам толкова от там.

# 88
  • Sofia
Такива ли са цените в НМ 😳

Имам много от ВУ,за смешни пари..доволна съм и от качеството...

# 89
Днес влязох в шопмикс,ами скъпо е.Хеле обувките!Че аз си купувам чисто нови на тези цени .Дрехите също,за НМ 28 лв панталон...че аз за нов не давам толкова от там.
Затова си мисля, че някой влезе, колкото да ни пусне мухата за  този сайт с рекламна цел. Лично аз нищо не харесах там

Общи условия

Активация на акаунт