Нашите second hand находки - тема 45

• 97 835
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Испанските парцаля ги отбягвам, но преди време и аз от Мания намерих дънки Зара с висящо етикетче и ги взех от милост. Те пък ми станаха любими в последствие.
Честити да са, хубави са!

# 526
Знам, че не могат да се пишат последователни постове и ако може модератор да ги обедини.
Ама така се възмутих ... Големи мошеници са Шопмикса. Обявили код за 30%, ама всъщност смята 20. Прекаляват вече!

# 527
Здравейте, налага се да върна част от поръчка до Варна - склад Мания Онлайн. Знаете ли дали мога да ползвам Български пощи, май все още излиза най-изгодно като цена?

# 528
  • пустинята Гоби
4 лева и 2 стотинки ми излезе днес връщане до офис на Спиди. Много се съмнявам, че Български пощи ще са по-евтини, пък и гаранция-Франция при тях дали ще пристигне пратката.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 16:31 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 529
  • София
От днес тази романтична рокля.

Скрит текст:

# 530
  • Пловдив
Страхотна рокля, със здраве да се носи.

# 531
Браво на вас,чудесни придобивки видях.Не съм купувала нищо от месеци.Имам ваучери общо за 30лв.,трябва да ги
похарча до края на др.месец.Преди поне сравнително често посещавах ''мания''.Вече затвориха халите и сега няма нищо интересно.Влизах в шик-шик 50% намаление,но стоките в повечето случаи са много зле.Като си помисля,че преди се оплаквах от манията.....сега много ми липсва.Нямам друга по трасето.

# 532
  • Sofia
Отвориха ли магазина в бившия китайски, до Лидл на ул.Екзарх Йосиф?

# 533
А защо са затворили Халите? За постоянно или за ремонт, нещо съм пропуснала.

# 534
  • пустинята Гоби
Ремонт, Халите ще стават Кауфланд.

# 535
Отвориха ли магазина в бившия китайски, до Лидл на ул.Екзарх Йосиф?
Не.Седмицата преди да затвори манията казаха,че там ще правят ремонт и ще се проточи до м.октомври.Изобщо няма никакъв ремонт.Даже преди няма месец минавах от там и китайците си работеха.Angry

# 536
  • Пловдив
Боти от група във фейса

# 537
  • ...живея на последния етаж...

Това яке ми излезе 41 лв. Ново, с етикет.
Бях склонна да дам 60лв. правя поръчка, и на предпоследната стъпка ми се появи код за 30% отстъпка над 65 лева. Ами сложих и един пуловер за 6лв и готово.

# 538
Китайският,където трябва да е мания е затворен.Още няма признаци на ремонт.Много смотан,но да видим как ще го направят.Китайците пък ще бъдат в друг,бивш китайски на Мария-Луиза и Лъвов мост.Това е много  голям магазин и беше много по-добре манията да се премести там,но те си знаят.

# 539
Купих си един суетшърт на Ейвън за 1 паунд от карбут разпродажба,преди две години много исках да си го взема,но моята дистрибуторка се отказа и не можах да си го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт