Нашите second hand находки - тема 45

• 97 850
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Огромни благодарности!!!
Ще ги проверя всички!

Има, виж на Станболийски като вървиш към метростанция Константин Величков от Сердика след молът и от неговата страна (трябва да минеш училището), след магазин Плюс+, който е над Четири сезони, а до него има бебешки магазин. Този, за който пиша е един зелен и си е скъпичък. Мисля, че и на Женския има домашни потреби втора ръка от лявата страна, като вървиш към дъното на пазара. Доста е невзрачен отвън, така че гледай внимателно магазините. Не съм разглеждала стоката, но знам, че я има.

# 511
  • София/Севлиево

Чисто нова с етикет и цена 30 евро.Взех я за 8 лв.,доволна съм.Най-много се радвам,че ми стана,а е размер 40(значи диетата има ефект Simple Smile )

# 512
# 513
Панталон 100% коприна за 6 лева. Страхотно усещане на материала. Лекота. Фина изработка. Като го изпрах му падна боята, така че е и нов, макар и без етикет.

Сандали George, нови, с етикет, 25 лева

# 514
  • Stuck in a moment
Идеално се съчетават!

# 515
# 516
  • Пловдив
Ихаа , страшна рокля.Много си падам по цветя.

# 517

Тази беше нова, но с дефекти, та и зашивах пайети и цветенца.

# 518
Прекрасни рокли !
После ме питат защо търся всичко във втората употреба. Има страхотни попадения !

# 519
Сандали George, нови, с етикет, 25 лева

От кой магазин си взехте тези страхотни сандали?

# 520
Магазин Mpulse, Шумен.
Имат секция нещо като аутлет на нови стоки, с етикети. Между тях има и употребявани, сред които ужасно готини ниски кожени обувки, но за съжаление ми бяха прекалено малки, 38 номер. Наврях си аз крачето със зор, но ходенето нямаше как да е възможно. Все още са ми в главата.

# 521
Здравейте дами, днес случайно видях къде е Хуманата в Младост 4. Цената беше 3,50 лв., а пишеше че ще има ново зареждане на 22ри. Понеже сте по-запознати от мен кажете какъв е ценоразписа, тоест всеки ден ли цената намалява с по 50 ст. или няколко дни е все висока и после постено намалява?

Добавям, че намерих във фейсбук седмичен ценоразпис на Хумана. Преди помних, че те имаха цени от 4 до 1 лв. сега май са поскъпнали? Откога е това?

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 14:50 от Фрида

# 522
При нас Хуманата  започва с цени на  12лв бройка на зареждане, И всеки ден цената пада. Във Фейса качват цените за седмицата за различните филиали

# 523
12 лв на бр при зареждане? Това е добре. При нас при зареждането повечето неща са над 20-30 лв. Аз чакам като минат 2 седмици и тогава вече на бройка от 9 лв надолу

# 524
Вчера в Хумана си намерих дънки с етикет. Не купувам Зара, но за 3.50лв си струва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт