Нашите second hand находки - тема 45

• 97 852
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Лолита, много е хубава! Малките чанти са ми слабост, все си купувам и сигурно ги слагам по 1 път в годината, че постоянно съм с раницата Grinning

# 496
  • Mostly in my mind
аз я купих за дъщеря ми, понеже има място само за телефон, пари и ключове, но май и аз ще я нося Grinning

# 497
  • Sofia
Много ме дразнят тия от шопмикс с лошите снимки и неточните размери...поръчах чанта и е с 3-4см по-малка..а и ме подведоха да поръчам още неща до определена сума,за да е безплатна доставката...едвам избрах...с някакви шалове доближих сумата..и вчера като я взимам,няма отстъпка 🤨

Този шал се оказа огромна наметка с две лица.Ако е верен етикета и е с такъв състав,аз съм на голяма далавера ...взех го за 1,70лв 🤑🤣

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 14:51 от Doli

# 498
Гледам във Фейсбук, нашия Мъпет Маг станал Шопмикс. Ама още не съм ходила да проверя дали въобще има някаква разлика

# 499
Някои дрехи имат някаква миризма, как се маха?

# 500
  • Sofia
С пране и силен ароматизатор.

# 501
Да препоръчате някой прах за тази цел?

# 502
  • Sofia
Аз пера с течен и почти винаги на ръка.Да видя как е като материя,дали пуска боя или се свива...изплаквам няколко пъти и слагам омекотител/антистатик.Киснат може би час,не ги плакна.
Сега ползвам един с доста силен и траен аромат на Силан.

# 503
Харесах обувки в шопмикс
Ако не ги харесам, лесно ли става връщането?

# 504
  • Mostly in my mind
Аз съм в момента на тема Ариел за цветно, прах. Всичко в пералнята.

# 505
Този ваучер от 15 лв. в Ремикс може ли да се ползва пак като си направиш нов акаунт?

# 506
  • София/Севлиево
Аз успях да го ползвам...

# 507
Здравейте! Интересувам се от магазини втора употреба за вещи за дома - подуда, декор, плата, дъски....Накой има ли представа дали има подобен на територията на София?
Благодаря от сърце!!!!

# 508
Има, виж на Станболийски като вървиш към метростанция Константин Величков от Сердика след молът и от неговата страна (трябва да минеш училището), след магазин Плюс+, който е над Четири сезони, а до него има бебешки магазин. Този, за който пиша е един зелен и си е скъпичък. Мисля, че и на Женския има домашни потреби втора ръка от лявата страна, като вървиш към дъното на пазара. Доста е невзрачен отвън, така че гледай внимателно магазините. Не съм разглеждала стоката, но знам, че я има.

# 509
Има, виж на Станболийски като вървиш към метростанция Константин Величков от Сердика след молът и от неговата страна (трябва да минеш училището), след магазин Плюс+, който е над Четири сезони, а до него има бебешки магазин. Този, за който пиша е един зелен и си е скъпичък. Мисля, че и на Женския има домашни потреби втора ръка от лявата страна, като вървиш към дъното на пазара. Доста е невзрачен отвън, така че гледай внимателно магазините. Не съм разглеждала стоката, но знам, че я има.
Мъпед маг на стамболийски след вис виталис , мъпед маг на гарата , на Ботев и Тодор Александров също има един на ъгъла до денонощния.

Общи условия

Активация на акаунт