Нашите second hand находки - тема 45

• 97 822
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви за отговорите.

# 601
  • София/Севлиево
Тая "пещера" не е ли като тръгнеш от мола нагоре(не към центъра)минаваш магазина на Вис Виталис(над който също има ВУ от което съм си тръгвала с хубави неща,не само дрехи,но и  текстил,и играчки,но за цени не мога да ви ориентирам) и си на въпросният Мъпетмаг?

# 602
Здравей, има един магазин на Мъпет Маг срещу началото на пазара на ул. Димитър Петков. Малко е като пещера навътре
[/quote]

Точно Мъпет си е, май това е най-евтиният мъпет поне на разпродажбата. На Димитър Петков близо до метро станция Константин Величков. Наблизо е и Манията на Димитър Петков.

Мисля, че и в другите мъпети има детски дрехи.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 16:24 от Фрида

# 603
Здравей, има един магазин на Мъпет Маг срещу началото на пазара на ул. Димитър Петков. Малко е като пещера навътре

Точно Мъпет си е, май това е най-евтиният мъпет поне на разпродажбата. На Димитър Петков близо до метро станция Константин Величков. Наблизо е и Манията на Димитър Петков.
[/quote] този мъпед маг е на еди собственик с този на ботев и стамболийски , стокатата от единия я прехвърлят в другия  Simple Smile

# 604
А с обувките някой знае ли какво се случва? Онзи ден питах в Шика, казаха че нямало внос .. уж, ама не ми се вярва.

# 605
  • Пловдив

Шал-пончо

# 606
А с обувките някой знае ли какво се случва?
Вчера в МПулс Лозенец имаше и в двете зали. Миналата седмица също.

# 607
Вчера в МПулс Лозенец имаше и в двете зали. Миналата седмица също.
Да, и на Бъкстон има в Мпулса, но в Манията и Шика няма цяло лято вече.

# 608
Angry
А с обувките някой знае ли какво се случва? Онзи ден питах в Шика, казаха че нямало внос .. уж, ама не ми се вярва.
Май са прави на всякъде е много зле.
Или високи цени или ниско качество.Angry

# 609
Днешният улов
Видях тази чанта , но беше с цена 28 лв. На другият рафт, същата , за 18. И я грабнах.

И за малките малко дрехоляк

# 610
Чантата е чудесна. Simple Smile

# 611
Аз пък винаги ти се радвам за находките на децата Simple Smile Браво.

# 612
Не можех да си тръгна без нея!! Много е хубава, побира много неща и е лека.

# 613
  • Велико Търново
Пийк, купих абсолютно същата от мания за 15на лева, чисто нова, даже и стоеше найлончето върху надписа отпред. Наистина е супер удобна и побира много неща

# 614
Вчера в онлайн remix.com имаше страхотни оферти/отстъпки и не се сдържах. Дънките и панталоните са аутлет, чисто нови с етикет и  намаление повече от 90% (от 152лв на 5лв)
Нямам търпение да дойдат, за да видя дали съм си улучила размера Simple Smile (ако не съм има опция връщане с възтановяване на сумата)

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:25 от AniNe

Общи условия

Активация на акаунт