Обсъждане на имотни обяви-27

• 52 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Брокерите гледат сделка да се сключи, хич не ги интересува дали е в полза на клиента им
Имотния брокер работи в своя полза, те са само посредник, нищо повече, твоите интереси си ги пазиш сам, ако не знаеш как правната част я урежда адвокат, брокерите не са там за да търсят кусури. Ако знаят кусури и ти пробутат нещо това е друго и вече може да им се сърдиш, ама по съвсем различен параграф.

# 406
  • Варна
Здравейте, тъй като не открих по- нова тема, в която да се обсъжда моят въпрос, ако нямате нищо против ще го задам тук.
Търся мнение за Аксес Риъл Истейт /Access Real Estate /, тъй като не намирам никъде в интернет такова за тях.
Ако имате някакви наблюдения за работата им като брокери или работодател, ще съм благодарна да ми ги споделите.
Simple Smile

# 407
Здравейте!
Бих искала да попитам за мнение за инвеститор НЕРА оод, сградата е в кв. Кръстова Вада.
Никъде не намерих информация за тях в нета и ще се радвам някой, ако знае да сподели:
https://novitesgradi.bg/%D1%81%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0/%D1 … 0%BA%D0%B8%D1%8F/

# 408
На същата улица (мисля), имат завършена сграда. Идете на място, разгледайте и питайте съседите. Само като видите улицата и ще се откажете. Един ден минахме случайно по нея - лунен пейзаж е меко казано. Дупки, кал, няма тротоар. Лятото ще е прахоляк. Не виждам как нормален човек би стигнал до метрото с чисти обувки, предвижването пък на майка с количка ми се вижда предизвикателство.
Може би нямаше да ми направи впечатление улицата, но преди 3 години гледахме сградата на Нера на същата улица, та коментирахме с мъжа ми колко сме доволни, че не сме купили. Не знам като качество как са, завършват си сградите, цените са им адекватни. Имат и още завършени сгради, освен тази, може да ги разгледате на място, за да добиете горе-долу някаква представа. Като цяло Кръстова вада е голям минус.

# 409
# 410
  • Германия
Уау! Че то в това апартаментче няма къде да се завъртиш! Няма хол, двете спални са достатъчно големи само и единствено да се спи в тях и край. От мен твърдо НЕ! Но пък всеки си знае какво му трябва и какво му харесва

# 411
Маломерен тристаен - общо взето за толкова пари толкова.

# 412
  • София
Ми нереална чак… За тия пари, че и обзаведен. Да не е да се обадиш и да кажат, че току що са го продали ама имат нещо друго.

# 413
Че за тези пари направо и на мен не ми се вярва. На мен ми се предлагат някакви по 140к двустайни при това в крайни квартали. И моята брокерка ми се чуди що им се мръщя.

# 414
По-скоро изглежда като чисти 70кв. Според мен също е много тесен.

# 415
  • София
Ми нереална чак… За тия пари, че и обзаведен. Да не е да се обадиш и да кажат, че току що са го продали ама имат нещо друго.

Въобще не си вдига телефона дамата, която го предлага, за да разберем....

# 416
https://www.olx.bg/d/ad/prodavame-strahoten-apartament-v-kv-geo- … D368-ID8NtWB.html
 Аз гледах ето този и никой не ми вдигаше на посочения телефон. И подозирах, че както винаги е фалшива обява. Обаче пък отговарят на съобщения и ми отговориха след примерно 5 дни да звъня по телефона. След още 5 дни ми написаха, че е даден на търг. Винаги съм се чудила защо му е на някой да пуска фалшиви обяви и най-вече защо да не си вдига телефона. Или примерно да ми се обади след 3 месеца. Аз вече изобщо не помня за какво съм звъняла на непознатия номер.

# 417
По-скоро изглежда като чисти 70кв. Според мен също е много тесен.
И на мен ми изглежда не повече от 75кв. Или има някоя голям тъпа тераса и/или коридори. Но 90кв абсурд. Стаичките са самата депресия като размер.

# 418
  • София
И двете обяви са неистински според мен. На първата брокерка всичките обяви звучат така:

"Предлагам двустаен/тристаен апартамент с локация ж.к....... . Намира се в непосредствена близост до зони за отдих и спорт, търговски обекти. Имотът е ситуиран на.... етаж и разполага с площ.... кв.м.За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта."

Втората, спомената обява няма и толкова описаие, а потребителят има куп все такива нереалистични обяви за под 900Е/кв.м. за чудесно изглеждащи жилища в добри квартали.

Винаги гледам и другите оферти на конкретния потребител в ОЛХ. Така лъсват фалшивите.

# 419
https://www.olx.bg/d/ad/prodavame-strahoten-apartament-v-kv-geo- … D368-ID8NtWB.html
 Аз гледах ето този и никой не ми вдигаше на посочения телефон. И подозирах, че както винаги е фалшива обява. Обаче пък отговарят на съобщения и ми отговориха след примерно 5 дни да звъня по телефона. След още 5 дни ми написаха, че е даден на търг. Винаги съм се чудила защо му е на някой да пуска фалшиви обяви и най-вече защо да не си вдига телефона. Или примерно да ми се обади след 3 месеца. Аз вече изобщо не помня за какво съм звъняла на непознатия номер.

Тези обяви на този  "продавач"са абсолютно менте. Първо, цените са тотално нереални за всичките му обяви, особено за така обзаведени жилища и второ, съвсем наскоро гледах точно единия апартамент в Борово в друга агенция и цената му беше поне два и половина пъти повече.
112ХИЛ, да бе, да. ХАХА
https://m.olx.bg/d/ad/prodavame-tristaen-apartament-v-kv-borovo- … _listing%7Cnormal

Общи условия

Активация на акаунт