🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 6)

• 60 489
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 15
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не зная вие колко 20-тина годишни момчета, които готвят и посрещат официални гости познавате, но аз нито едно. То и момичетата с такива умения вече са кът, но това е друга тема.

Ама иначе за дюнера, който Михаела им сервира дума не се обелва тук. Защото останалото от готвенето й се състоеше в пасираме това, разбиваме онова. Поне един айрян с мента да им беше сервирала с основното, та да е както си трябва.

# 16
  • София
Благодаря за новата тема!💐
Любопитството ме разяжда 😉 / за  представянето на Влади/

Гледала съм го във “Фантомът на операта” 🥰🎶

# 17
  • ENGLAND
Мен всички ми харесаха, Мила не съм я гладала преди, но се справи момичето, и Ана-Мария готви добре и Михаела готви супер. Не знам защо непрекъснато се говори, че тя не е готвела, а някой и помагал. Не мисля, че имаше помощници, макар и да не си готвил нещо, имаш ли точната рецепта и инструкции няма как да не стане. От снощи съм запомнила смеха на лапето. Доста се съмнявам Владо тази вечер да направи нещо добро, макар и с чужда помощ. Не ми изглежда на мъж, който може дайе и едно яйце да си свари.

# 18
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Доволна съм от седмицата, млади хора, весело им е.Smiley
Чакам да видя Владо какво ще ни изненада.

# 19
  • Пловдив
На Владко жена му ли ще помага?

# 20
# 21
  • Варна
Благодаря за новата тема.
Не мога да си обясня, но не го харесвам Владимир, мисля обаче, че ще сготви добре.
Другата седмица знае ли се кой ще участва?

# 22
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
аз Влади единствено го гледах на евровизия с песента Bones и групата Equinox

# 23
Като обстановка и храна се конкурира с Мила

# 24
Седнах да гледам тази вечер.Чух"Бях на час и половина с кола до Кулите.Две седмици преди това ядох пица горе"😂WTF. Много драма ми дойде от устата на мъж.Нищо не гледах след това.Предполагам,че пак ще му дадат десятки.

# 25
Като обстановка и храна се конкурира с Мила
Само, че не ги покани в къщи.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 21:06 от SSll

# 26
  • Пловдив
От тази седмица, въпреки многото лиготии, най-симпатично се представиха Мила и Виктор. Млади смеешковци, но поне са решили да правят нещо различно от цъкане на игри, безцелно шляене и копаене на биткойни.

# 27
Според скромното ми мнение плакета отиде където трябва.
Седмицата беше прилична. Всеки поодтелно е  симпатичен по своему, но нещо не се стиковаха достатъчно добре.
Хареса ми този сезон.

# 28
Благодаря за новата тема.
Не мога да си обясня, но не го харесвам Владимир, мисля обаче, че ще сготви добре.
Другата седмица знае ли се кой ще участва?
Няма да има епизоди др. седмица. Сезонът свърши.

# 29
Днес видях чак,когато Манчев даде плакета.Очаквано.За снощи не разбрах от какво се смяха топлкова?

Общи условия

Активация на акаунт