Оток и болко но глезена след операция

• 402
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте незнам темата дали е за тук. Мъжа ми преди 3 месеца си счупи глезена, наложи се веднага да мине операция сложиха ву плака с 6 винта и един болт. На 11 декември (преди 14) дни мина втора операция за изваждане на болта. През тези 3 месеца не е стъпвал на кракът си, сега след като извадиха този болт има ужасно много болки и много силен оток лекаря който го оперира каза че това е нормално, но ние се притесняваме защото всеки ден отока става все повече звънах ме на лекаря наколко пъти той повтаря че е НОРМАЛНО искам да дадете съвет да потърсим ли второ мнение някой имал ли е такъв проблем моля ви споделете при вас как беше и как се справихте?

# 1
Потърсете и второ мнение, за да се успокоите. Има ли изписано нещо да пие за отока?
Майка ми счупи подбедрица след като я блъсна кола. Няма операция, само я гипсираха, има леко разместване, но предвид ЕГН-то докторът не я оперира и каза след 3 месеца да мисли за смяна на става 🙄 Свали гипса преди седмица. Беше с него месец.
Отокът спадна. Болки има и доколкото разбрах болката е издайник в случая за ненаместенената фрактура.
Изписаха и Афламил, той пък и активира астмата и го спряхме. Кара само на добавки и разреждащи кръвта. И аз май ще се насоча към второ мнение.

Мъжът ви пие ли нещо по предписание изобщо?

# 2
Благодаря ви за отговора! Не, не пие нищо защото нямало нужда и той беше с изместена става и се наложи веднага операция бяхме на Клексан инжекци за разреждане на кръвта 30 дни и спряхме всичко от време на време пие Дорета за болките а за отока нищо затова след празниците задължително ще потърсим второ мнение, и ни казаха да започне рехабилитации

Общи условия

Активация на акаунт