Гнойни ангини,изследвания,причини

• 196
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Ноември месец имах гнойна ангина за пръв път изобщо,пих 10 дни Зинат и се оправих. Сега края на март отново ангина,отново антибиотик за 7 дни(явно недостатъчни) и седмица след това отново се върнаха симптомите,естествено пак антибиотик ,че и втори…
И всичко това без антибиограма. Единствено пусках антитела за Ебщайн Бар ,бяха положителни за минала инфекция.Сега съм с нова ангина ,пуснах гърлен секрет-отрицателен за бактерии,пуснах АСТ за стрептокок -оказа се ,че скоро съм имала,защото е страшно завишен,отделно бърз тест за стрептококи е положителен,но ми е чудно защо в гърления секрет не излезе този стрептокок.Утре съм пак при УНГ.
Междувременно желязото ми се оказа страшно ниско 3.6(нормала в лабораторията е от 6.6),вече съм отчаяна от тези ангини…И аз не знам  какво търся,съвет или някой минавал/щ през това?

# 1
Аз тази зима правих 4 ангини през около месец и половина, все до антибиотик стигах. Уж вирусно, ама всичко около мен здрави. Като ме заболя последния път ме заболя и ухо, но според УНГ там проблем нямало. Та проследих болката и малко на своя глава отидох за снимка на зъбите. Един мъдрец (непоникнал), взел да се резорбира вътре. Извахих го преди две седмици. Сега се надявам да спрат тези възпаления. Проверете зъбите.

# 2
  • София
А хормони изследвахте ли? Нямат общо с гнойните Ви ангини ама имат с Епщайн бар вируса и с ниското желязо (понякога).

Общи условия

Активация на акаунт