бременна в 10 седмица постоянна умора все едно съм болнс

• 931
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте! Бременна съм в 10 седмица,от както разбрах,че съм бременна се чувствам зле Аг ми даде фолиева киселина и лекарство за желязо пия ги чувствам се една идея по добре. Но пак ми е отпаднало едвам си правя домашните задължение. Нормално ли е това отминава ли с времето или трябва пак да си пускам изследвания,благодаря!

# 1
Напълно нормално е,а и много хора сега и без да са бременни чувстват така наречената пролетна умора...

# 2
  • София
Нормално е понякога да е и така. Сега това желязо обаче ако не е изследвано съответно не и добре да се пие.

# 3
Нормално е понякога да е и така. Сега това желязо обаче ако не е изследвано съответно не и добре да се пие.
изледванията когато ги пуснах хемоглобина ми беше 111 а най ниските стойности трябва да са 120

# 4
Понякога хемоглобина може да бъде нисък от дефицит на витамин б12,а не недостиг на желязо.Изследвайте желязо,феритин за да видите имате ли нужда от прием

# 5
Понякога хемоглобина може да бъде нисък от дефицит на витамин б12,а не недостиг на желязо.Изследвайте желязо,феритин за да видите имате ли нужда от прием
утре съм при АГ ще я попитам благодаря ви

# 6
В общия случай минава като минете 3ти месец. Но при някои остава и след това Simple Smile
Нормално е, тялото ви произвежда нов орган Wink Не е шега работа.

# 7
И аз бях така, изписаха ми комбинирани витамин, елементи и минерали за бременни, сюпле мама бяха, не знам дали ги има още и всичко отшумява. Нужна Ви е добавка за бременни, поискайте от гинеколога.

# 8
И аз бях така, изписаха ми комбинирани витамин, елементи и минерали за бременни, сюпле мама бяха, не знам дали ги има още и всичко отшумява. Нужна Ви е добавка за бременни, поискайте от гинеколога.
благодаря Ви много ще кажа като отида

# 9
Нормално е, от прогестерона така става. Може да мине, може и да не мине. В най-лошия случай ще мине с раждането, ама тогава бебето ще изтощава. Спете си сега колкото можете

# 10
Толкова тежко ми е било, че и да лежа и да дишам само се изтощавах.До 4 месец минава.

# 11
Толкова тежко ми е било, че и да лежа и да дишам само се изтощавах.До 4 месец минава.
Надявам се поне малко да мине да излезнем на чист въздух в това хубаво време Simple Smile

# 12
Втория триместър обикновено минава по-леко и би трябвало да отминат неразположенията. Аз съм вече в 14та седмица и от скоро се чувствам много по-добре.

# 13
  • Варна
Вземете си книгата "Естествено зачеване и здравословна бременност след 30". Тя не е само за над 30 годишни. Има супер добри съвети за всички състояния. За такава умора дават да се приема Б комплекс, желязо, да се увеличат минералите и протеина. За гадене също има добри съвети, но изброените помагат и срещу гаденето.

# 14
  • София
Не е добре да се взимат без никакви изследвания. Надявам се в книгата първо да препоръчват изследване!

Общи условия

Активация на акаунт