Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 381
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Малко се позачудих защо Amber пише в седмокласната тема. А то не било седмокласната. Не поприключихме ли вече с гимназиите? Не е ли за свекърви и тъщи да се готвим вече?
Хахах, тъкмо тук мога да се включа и аз, щото напоследък само ви чета. Имаме си снаха вкъщи, Косьо вече почти живее с приятелката си. Това е детската му любов, от трети клас я харесва и сега вече са двойка, от три месеца. Той се отказа от Европеистиката и мисли нещо друго да записва следващата година. Не му се меся, каквото-такова, да сме живи и здрави. Започна работа, освен това си танцува и има доста участия. Ходи и на записи в телевизията, по Канал 1, предаването Иде нашенската музика. И снахата танцува с него, тя завърши НУТИ.

# 601
  • България, София
Хе-хе, Бети, честито дет' се вика Simple Smile
Много се радвам, че Косьо продължава да танцува и че има ангажименти покрай това.
А и щом и със снахата имат сходни интереси - чудесно.
Ако европеистиката не му е на сърце - няма смисъл да се мъчи.
Има и други специалности Simple Smile
Всички да сме живи и здрави!

# 602
  • столицата
Много приятно ми стана като те прочетох, Бети! Детската любов.Нека се разбират и са щастливи.

# 603
  • София
Бети, честито.

За 18ти и аз се досетих, че може да стане проблем. Ако знаете къде да подадем сигнал, казвайте. Ще ги засипем със съобщения.

# 604
  • столицата
Общината, МОН, МВР.

# 605
Звънях аз! Постветваха ме да съм спокойна, да не се притеснявам, че по важно било детето да е подготвено! Рано като се изтеглят, после и да затваряли нямало да е проблем… вчер звънях на денонощния телефон на общината, човека каза да звънна в работно време, дори не ми входира обаждането, за какво е този телефон, като той на практика нищо не може да направи. Затова и писах тук, трябва да сме активни, за да изместят часа на стачните действия да е поне на обяд например. Моя син се шегуваше снощи да му вадим тротитентката от гаража…

# 606
  • Пловдив
Моят се придвижва с колело почти навсякъде из града. Ако трябва, ще ходи с колелото.

# 607
Моят не кара колело от няколко години и сигурно и гумите му са напукани, освен да ходим да ги сменим… иначв тротинетката е хубава, щв може и с нея да се придвижи.

# 608
  • столицата
Зависи в кое училище ще се падне. В колко часа следва да са в училището? Биха могли от МОН да дадат по-късен начален час на матурата за цялата страна например. И децата в провинцията да си поспят, и нашите да имат време да се придвижат. Че да не ставаме в 5ч. да ги водим

# 609
  • София
Кога става ясно разпределението? Чудя се дали да не наемем хотелска стая близо до училището Simple Smile

# 610
Ден преди матурата ще кажат кой-къде, поне на нашите така са казали.

# 611
  • столицата
Кога става ясно разпределението? Чудя се дали да не наемем хотелска стая близо до училището Simple Smile
Ха-ха. Точно и аз коментирах същото. Но на17.05 ще научим училищата.

# 612
А служебните бележки кога ще раздават?
При нас няма никаква информация.

# 613
  • sofia
Всичко на 17....

# 614
  • столицата
При нас 17.05. Не виждам какво пречи и да е по-рано, но това май не зависи от училището, а от РУО.

Общи условия

Активация на акаунт