Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Какво е позволено да носят на матурата?Вода, сандвич, .....

# 631
На добър час на децата ни! Желая им здраве, упоритост и късмет да сбъдват мечтите си! 🍀

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 13:10 от Vita

# 632
  • столицата
Какво е позволено да носят на матурата?Вода, сандвич, .....
Моето ще е с вода. Сандвичът едва ли ще успее да го изяде в паузите между модулите. /нали пак ще има модули?/ Пък и за обяд вече трябва да са излезли.
Последно къде мога да прочета Инструктажа?

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 14:28 от galimar

# 633
  • Варненска клюкарка
https://
Попътен вятър на децата ни! Heart Днес бие последният звънец. Пожелавам им да бъдат щастливи и да не спират да мечтаят, защото само с мечтите можеш да стигнеш и отвъд звездите! Heart
Просълзих се заради последния звънец! Кога мина това време...

Попътен вятър на порасналите ни деца 🧡💚💜
Да са живи, здрави и успешни🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 14:42 от Беллора

# 634
На добър път за порасналите ни вече деца!

Все едно вчера го заведох на първия учебен ден ....

Въпреки, че не пиша от години, а само ви следя, просто не се стърпях

# 635
  • Русе
Ех, пораснаха бебетата.... Кога ги водехме на детска градина, кога стана време за последният звънец Sad

Да са ни здрави и много успешни! С лекота да сбъдват мечтите си!

# 636
  • София
Някои са се просълзили, други леко си поплакахме...
На добър път на всички.
Да са здрави и много щастливи.

Да попитам, ако някой знае, в стопанския факултет на СУ какви са били баловете предходни години?

# 637
  • София
Ох, стигнах до компютър най-после. От работа даже в къщи си нося задачки последните 10 дни (това, вероятно защото от пет месеца съм казала, че искам през май да съм в отпуск). И аз си поревавам тези дни... Още помня как си пишехме за бебета, някои никове не са се сменили в годините. После бях поизчезнала, но миналата година с второ издание и седмокласната епопея се върнах...
Утре ще ги изпращат от училище... Днес искала да почерпи семейството за последния учебен "учебен" ден.
Да им е на късмет, дано живеят в мирен свят и да го направят по-добър...

# 638
  • София
Ох, какви работи пишете? Ревнах като ви прочетох. А гледам да се държа!

# 639
# 640
  • София
Щели да ни уведомят предварително къде ще затварят, за да сме си направили сметката откъде да минем. Чакам изявлението на синдикатите на софийския ГТ, в друг форум един транспортен работник ми отвърна, че знаели за матурите и това им била целта - да стане голям проблем за гражданите и така протестиращите да постигнели успех. 😒

# 641
  • София
Плиткоумно е някой да си мисли, че може да спечели хората на своя страна като заплашва да опропасти изпитите на децата им.

# 642
  • София
Плиткоумно е някой да си мисли, че може да спечели хората на своя страна като заплашва да опропасти изпитите на децата им.
Пука им за съпричастността на хората, целта е КП да клекне и да даде десетки милиони на Столична община.

# 643
  • Пловдив
И аз не се стърпях, следя ви покрай матурите, но последните мнения ми напълниха очите Simple Smile
с някои от вас ги "раждахме" тези набори в клубовете на дира..
Пожелавам им много въздух, полет, вяра в доброто и в себе си! Нека са ни здрави и щастливи!

# 644
  • България, София
Днес отидох на изпращането на девойката.
Много се радвам, че успях. Някак в двора на училището и покрай цялата пъстрота и хубави емоции, снимки, разговори с други родители не стигаше до съзнанието ми идеята, че това е последният звънец.
Сега, докато чета, сякаш съвсем осъзнах положението. Малко ми е тъжно, но и хубаво.
Кога мина това време? Кога ги заведохме за първия учебен ден, а сега отбелязваме изпращането им като завършили ученици.
Смес от емоции ми е и още не мога съвсем да смеля всичко.
Да са живи и здрави порасналите ни деца и с много попътен вятър и късмет да сбъдват мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт