да си ""подсладим"" и ние покрай компанията

Аз също смятам като теб, че той е внедрен в престъпните среди, за да следи големите фигури в международния трафик на оръжие. Усъмни ме още когато в първия епизод на 4-ти сезон за 10 дни беше обиколил Багдад, Дамаск, Техеран и Бейрут. Независимо, че е уважаван турски бизнесмен и предприемач е съмнително така да си обикаля из горещите политически точки на Близкия Изток необезпокояван. После как така разполагаше със снимки и документи, уличаващи неговия ортак Абдюлкадир в двойна агентура, работил за разузнаването на Турция и Сирия? Този факт се разкри в разговор между двамата братя, в който Абдюлкадир много притеснен каза, че Хакан има здрав коз срещу него. Тайнствена (засега) е и каката от Анкара, чието име не узнахме и нейните думи, че някои самоличности са тежки и че трябва да прояви търпение, докато истината излезе наяве и си върне обратно доброто име. А това как ще стане идея нямам, защото петното на международно издирван трафикант на оръжие е върху истинската му самоличност. Как ще излезе и ще каже пред хората, че с оглед на мисията му към контраразузнаването е бил принуден да рискува доброто си име? И не на последно място разкритията на Вахап, който като шута, когото взеха за смешен и луд, каза доста истини за дейността и на тримата в Бейрут. Ако е така те са за съдене от международен трибунал за особено опасни престъпления срещу човечеството, особено Вахап, който призна че е убивал наред и са го наричали "касапина Вахап". За жестокостта на Абдюлкадир също нямам съмнение, защото се видя как по негова заповед беше премахнат Фекели. За да унищожи следите е готов на всякакви престъпления и няма скрули, ама грам. Интересно ми е дали Хакан Г. се е замесвал в такива убийства?

) дава на едно момче броеница ( това трябваше да е Мехди, нали постоянно носеше броеница
). И толкова. Не ни ли стига? 

Препоръчани теми