Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Джулс😍, гледай Великолепния тандем, няма да съжаляваш.
Прекъснаха го набързо, но Керем и Ибо бяха чудесна двойка, удоволствие беше са ги гледаш.
Там и Керем с Ойкю Карайел бяха добри, а пък Ибо успя да раздвижи даже Йозге Горел.

Якут, 😍 за жалост наистина не им се получи в Гордиев възел с Белчим Б.

# 46
  • Плевен / София
Джулс😍, гледай Великолепния тандем, няма да съжаляваш.
Прекъснаха го набързо, но Керем и Ибо бяха чудесна двойка, удоволствие беше са ги гледаш.
Там и Керем с Ойкю Карайел бяха добри, а пък Ибо успя да раздвижи даже Йозге Горел.

Якут, 😍 за жалост наистина не им се получи в Гордиев възел с Белчим Б.
Жалко наистина, че набързо го приключиха....

# 47
  • София
Да, вярно, че беше "Милост ". Там  всички ми харесаха.  Даже, онзи уж "свирепият мафиот" но с златно сърце, с който се оказаха братя. Не знаех, че да играли с Ойкю. Тази, и на снимка не искам да я видя. Заради нея, не мога и до ден днешен да изгледам Север/Юг на Къванч.
Освен, че е любител на екстремни спортове, съм чела, че развъжда и някаква рядка порода кучета.

# 48
Изгледах първа серия на Великолепният тандем. Супер е! ✌

Ибрахим и Керем са чудесна двойка, май не са ми харесвали повече до сега в друг сериал. (Само ще вметна, че лятото се мъчих известно време и се насилвах да гледам "Почукай на вратата ми", но не ми се получи и след около 30 серии го зарязах).

А в инстаграм попаднах на  тази снимка на Ибо с дълга коса, от къде ли е?

# 49
Джулс, тази снимка на Ибо е от времето на сериала "Остър нож"  (оригинално заглавие: Keskin bıçak), сериал от  8 епизода от 2010 г. Сигурно в нета може да бъдe намерен преведен със субтитри  на български език, защото във википедия го срещнах със заглавие "Рязко ухапване". Там е в ролята  на Митхат и си партнира с Ханде Доандемир. Накратко все си е партнирал с големи красавици. После и в Черни планини и  до "Завоевание 1453", в ролята на Улубатлъ Хасан (2012) все беше с дълга коса. Само в "Ифет" беше с по-къса.

# 50
Здравейте момичета 🙂

Якут  Flowers Hibiscus
Благодаря ти за разяснението.

Заглавието "Рязко ухапване" е много странно, но зависи от къде е взета информацията.
На мен преводите на заглавията в киноиндустрията са ми малко дразнещи. Например официалните преводачи на филми и сериали в българските телевизии, са сложили знак за равенство между "Kara Sevda" u "Kara Para Ask" и така тези два сериала, с различни актьори, сюжет и различно оригинално заглавие, се излъчват в Бг под едно и също име - "Черна любов".
Стигнала съм до извода, че думата "para" е много трудна дума за превод, неразбираема за преводачите 😀 Може би рядко виждат такова нещо в портфейла си 😀😀 И с право!

Ето ви един младеж за настроение  Blush

# 51
  • София
Черните планини сериал ли е?

# 52
  • Плевен / София
Да...Партнира си с Хатидже Шендил

# 53
  • София

Има ли го някъде качен в нета, с превод?

# 54
https://www.google.com/search?q=%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8+% … rome&ie=UTF-8

https://www.videoclip.bg/watch/475241_cherni-planini-ep-1-bg-audio-2010-11-karadaglar-nu

Черни Планини еп.1 (BG.Audio 2010-11 KARADAGLAR).nu6i

маркито ,дано ти се отварят линковете -
Скрит текст:
излизат ми и  страници  за  залози

благодаря ви за споделените мнения и фотоси   от предишни сериали на ибича

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 16:20 от kmaroo

# 55
  • Плевен / София

Има ли го някъде качен в нета, с превод?
Незнам. Гледала съм го преди много време. Даваха го и по българска телевизия.

# 56
Точно такова нещо ми се гледаше 🙂

Много приятен сериал, въпреки че аз предварително се бях настроила за малко повечко екшън 🙂
Но въпреки всичко, големи симпатяги са тук и двамата!
Доста се посмях с техния приятен лек хумор и закачките по между им. Малко ми напомнят отношенията между Стив Макгарет и Дано (Алекс О'Лафлин и Скот Каан) в американския телевизионен сериал 'Хавай 5-0'. И те се джавкат по същия начин в служебния си автомобил. Но при тях екшънът е повече, в американски стил. Давам си сметка, че не може да се очаква кой знае какво от турски сценаристи, обаче е хубаво, че се опитват.
Но кастът на сериала е супер!
Радост за очите 🙂

# 57
Джулс, сравняваха го с "Танго и Кеш" със Селвестър Сталоун и Кърт Ръсел  и сюжетът е подобен. До колкото си спомням единия полицай също имаше сестра, а партньорът имаше свалка с нея.
"Великолепният тандем" е страхотен сериал. Жалко, че не го продължиха.  Гледах го доста след като го бяха излъчили. Сигурно заради нисък рейтинг се е наложиланабързо да го финализират, макар да е доста по-интересен от сериали излъчвани по същото време. Оказва се, че не са успели да завършат сезона - излъчили са го от ноември 2018 - февруари 2019 г. После Керем се снима в ПНВ, а Ибо в ДЕК.
Но в този този сериал има няколко култови сцени, едната от които е боя в затвора, където двамата главни герои се биха загърнати само с по едни хавлии. Беше доста ефектна сцена. Joy Joy Joy

Наистина много добър тандем бяха. Heart EyesHeart Eyes

Пепелче, права си. Ибо като Мерт успя да раздвижи и дърво като Йозге Гюрел. Grinning Но то е невъзможно да устоиш на разтапящия поглед на Ибо.

# 58
Якут, да ти призная, бях под напрежение, много се притесних да не вземе да падне хавлията 😀

За Танго и Кеш не се бях сетила, но да!
А иначе, аз доколкото съм запозната, първо се подписва договор за заснемане на 8 или 12 серии. Това е първия сезон на съответния сериал.
И след това се следи рейтинга в Турция. Той определя дали ще има други серии или не.
Та бъдещето на един сериал, без значение ние колко го харесваме, го решава турският зрител.
За съжаление и този хубав сериал е станал "курбан" на рейтинга.

Edit: Ако някой не е виждал това Blush
Как се вкарва кош професионално, със и  без помощник

https://www.instagram.com/p/r2AfxvkqA8/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 22:57 от Juls1

# 59
GrinningПривет, групичка! Animal Beetle
Имаме и втори фраг на 125-ти епизод на Чукурова.
Нашият агент 007 - Мехмет Хакан се е засилил да пази любимата с цената на живота си. След мощния взрив в края на предния епизод и в първия фрат на предстоящата серия, сега излиза невредим, цял-целеничък и без драскотина и никакви изгаряния. Нооо, конкуренцията не спи. Фикрет ще го спипа. Ще стигне до Бейрут и ще разбере кой стои зад името Мехмет Кара - самия Хакан. Ама че разкритие... Че ние го знаехме! Да ни каже нещо ново. Какво да прави и той трябва да се прави на изненадан. Grinning Grinning Grinning

Много ми хареса един коментар под клипа на 2-рия фраг. Жената е писала: "Надявам се Фикрет и Четин да успеят да предадат новината преди да умрат" . И отговор: 🤣🤣🤣🤣

Споделих го по повод на поредицата от случаи на смърт в сериала. Всеки, който имаше някаква информация биваше премахван. Това е любимото идейно решение на турския сценарист - всеки актьор, чиито ангажимент приключва в сериала да умира. Единствено Себахаттин отиде в Анкара. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт