Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
В отговор на kmaroo....Тази,която влиза с Ибо не е менажерката му.Вече писах коя е.Менажерката му е с мъжът си,Онур Сайлак.Видях снимка,че е и той на сватбата.
Изгледах всички клипчета,които са пуснати в нета и на никое,не се вижда повече жена до него!

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 12:23 от Lati-g

# 571
аз не съм питала за дамата коя е  
така пишеше в инсата който сложих - и копирах текста след превода  
ти си го добавила  след моя пост
 но както и  да е , нали са се забавлявали
нямам време дасе ровя ,каквото видях сложих тук в темата

да и върви по вода на демет

https://www.instagram.com/p/Ch1svpRDV32/

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 13:42 от kmaroo

# 572
Здравейте момичета! 🙂

Много ме зарадваха снимките от сватбата на Демет! Ибо, както го гледам, толкова е готин, направо е готов за новия сезон! Heart

Да сложим хубавите снимки и на тази страница Heart

Но и булката е много красива!

Да пожелаем щастлив семеен живот на младоженците! Flowers Tulip

# 573
джулс Flowers Cherry Blossom

направо си е като младоженец на тези снимки  ,  иска  ми са до гледам пак в такава роля

и  лъчезарната булка още един път

# 574
Добро утро във вторник, в очакване на хубав ден - с усмивки,  добро настроение и интересни новини зa Ибо! 🙂☕️💙
Щастлив баща със синът си! Погледнете какво всъщност е любовта на бащата към сина му няма много какво да се каже защото очите на ИБРАХИМ  казват всичко. Heartbeat

Нови стоп снимки от клипчета от сватбата на Демет.

Колко е радостен е Ибо за щастието на Демет!...Не съм виждала снимки от други сватби на които е присъствал Ибрахим,а това ми говори,че те са запазили приятелството си.

Тази снимка е от клип на Демет.Тук се вижда дамата в червена рокля,която влезе с Ибо.Демет е писала,че това е бизнес менажера й,която била напълняла,защото била бременна.

Ибо вече е махнал вратовръзката си и се е потопил в празнуването. Yum

Скрит текст:
Ето я дамата в червено,която танцува с момченце и се вижда,че е бременна.

https://www.youtube.com/watch?v=bFBRqOrJRsE&t=23s&ab_channel=OriliSa

kmaroo-ибича в полета беше обръснат"....От "Птичи полет" е! Виж хаштага на снимката!

30 август стогодишнината от Деня на победата в Турция

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:16 от Lati-g

# 575

две чаровни  момчета

https://www.pinterest.com/pin/512917845073341768/?nic_v3=1a564Tkei
 и още от тях

сега ми попаднах тези фотоси. 
 не са нови ,  но да редувам лати 

# 576
В един ФБ профил на фенове на Ибо се появи тази снимка  от акаунт на приятелят му Зеки.Профила му е затворен,но виждам никмейна на тази,която го публикува е допусната и зато вярвам,че е така.Зеки пишел:
ТОВА ЛИ Е НОВАТА КЪЩА, ИБРАХИМ?...Защо пише с догатки????

Чичото на Ибрахим бил публикувал същата снимка в акаунта си/затворен/като поставил Hands Pray

Hands Pray Hands Pray Purple Heart
Това е снимката на чичото на Ибо.Май е вуйчо/прилича на майка му/,но така пишат.

Появи се нова снимка на Ибо от сватбата на Демет.Yum

# 577
честит да му е новия дом  на ибича , здраве , щастие и любов  само да царят в него

# 578
Здравейте момичета!

Честит нов месец, който идва с нови надежди и ново настроение, дано ни донесе положителни емоции BlushHeart

Много ми домъчня вече за Кенан и Лале!

Тази актриса с Бирдже, Мирай ли е?
Че малко ми прилича на Тувана Тюркяй, но пишат, че е Мирай.

А тук Ибо, заедно с колегите си от ЧБЛ гледат заснетите сцени, вижте с какъв голям интерес!

И последно, Кмаро, забелязах че Ибо си е набрал маргаритки от полянката, от снимката, която си сложила в твоя пост по-горе 😀

# 579
мерси джулс за засмения поздрав Smiley

ибича е  "'уважил""  подаръка за новата къща Simple Smile

[sub на въпроса ти  за жената до б. а.  - не мога да кажа  коя е   ][/sub]

май ще почакаш за среща с кенан , така ще е по - сладка  Cake

# 580
Хубав ден на всички!!!С пожелание и днешният ни ден да бъде повече от хубав!
Бъдете здрави, весели, усмихнати,щастливи,
а късметът да е винаги с вас!А за Ибрахим да му пожелаем да постигне онова ,за което със сигурност и той си мечтае!!! Yum Heartpulse Flowers Four Leaf Clover Nature Full Moon With Face

Какво приготвяш,скъпа!? Smile

С песен да ни е денят Laughing
https://www.instagram.com/p/CiCEGzhoR-A/

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 17:02 от Lati-g

# 581
Момичета, извинете че нахлувам така в темата ви,
но понеже статията е и за Ибо, та реших да ви я донеса и на вас!

Джан и Ибрахим са направили голям фурор с героите си в Аржентина!

„Züleyha“ и „Soñar Contigo“: главните герои на турските романи споделят голяма страст

Can Yaman и Ibrahim Çelikkol са водещите мъже, които предизвикват фурор на екрана на Telefe и двамата имат голяма привързаност към нещо общо.
Турските сапунени опери са на мода на Telefe, както „Züleyha“, така и „Soñar Conti“ са едни от най-гледаните програми на канала. Поради тази причина зрителите започнаха да научават повече за личния живот на актьорите.
В този случай те откриха, че  Can Yaman и Ibrahim Çelikkol  споделят страст към спорта. И двамата актьори харесват баскетбола и го разгласяват чрез социалните си мрежи, както и ежедневно тренират във фитнеса.
В случая с актьора от "Soñar Contigo" , преди да започне да играе, той е получил стипендия в университета, за да плати обучението си. След известно време обаче той я изостави, тъй като разбра, че професията му е друга.
Вместо това главният герой на "Зюлейха" играе в младежкия отбор на националния отбор по баскетбол , но контузия го откъсва от кортовете и точно в този момент той решава да започне артистичната си кариера като актьор. Беше труден момент за  Ибрахим Челиккол,  но той успя да постигне много успехи във всичко, с което се захвана.
По същия начин  Ибрахим Челиккол и  Джан Яман  показаха трудните си упражнения във фитнеса и впечатлиха всички свои последователи.

https://www.cronica.com.ar/diarioshow/farandula/Zuleyha-y-Sonar- … -0005.html  

Лек ден, от мен!

# 582
Здравейте, хубава неделя!

Според взето интервю от журналисти на издание Televizyoncu Bey, снимките на втория сезон на "Птичи полет" ще започнат през следващата седмица. Дали ще видим някоя снимчица или ще ни държат "на сухо" до догодина?! Blush

Jackie, благодаря за информацията. Латиноамериканките са допуснали лека неточност, тъй като актьорската кариера на Ибо е след кариерата му на модел в Италия  и др. европейски страни, продължила около 6 години, но нищо, ще си наваксат. Blush Ибо е започнал малко късно с актьорството, на 27 г., но това не е попречило на таланта му да блесне. Вече повече от половин година той е ту на първо, ту на второ място в класацията на IMDB за турски актьори, което е показателно за това, колко е способен и харесван! Blush

# 583
Добро утро! Ако денят започне с усмивка има голяма вероятност и да завърши с нея! Aз ви изпращам тези две прекрасни усмивки на Ибо,с пожелания за прекрасен понеделник! Smiley Flowers Four Leaf Clover

В нета се говори,че към 2 сезон на "Птичи полет" се присъединяват Йозге Гюрел и Топрак Адигюзел.В официалния профил на сериала все още не е обявено,но добре е,че ще има такова добро попълнение.
Ибо вече е играл с Йозге във "Великолепната двойка" ,а артиста съм го гледала в "Пламък/Аlef" и "Сърдечна рана".

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 13:02 от Lati-g

# 584
лати  , благодаря за бодрата утрин , да я  последва и следобеда

персонажа на  Йозге ,  какъв ли ще е - нова съблазнителка или  по - зла кариеристка  от малката змия
новия нещо не ми харесва визуално
джаки, италианската следа а ...........Laughing

джулс , а дано не сме в затъмнение , да подскажат нещичко Ill

Общи условия

Активация на акаунт