Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен! Благодаря за информацията и снимките, които ежедневно качвате. За мен е удоволствие и неизменна част от деня ми да следя темата, за съжаление към момента ми е ужасно трудно да пиша или публикувам. Все пак, оставам верен фен на Ибо, а честно казано и на Бирдже, и нямам търпение следващите сезони на Птичи полет да станат факт. Така или иначе, без да мога да съм полезна за темата, оставам със сърце и душа почитател!

# 691
Здравейте момичета!

Може да сте видели снимките на Ибчо, но нека и аз да ги сложа тук, на новата страница Blush

От фитнеса вчера

И тази, от Титка още веднъж Blush

От срещата му с приятели, от сторито му в ИГ

А тази, сърце не ми даде да си я пазя само за себе си Heart Heart

Хайде, хубав уикенд!

# 692
джулс ,  харизматична  последна снимка , мерси че я сподели
явно ибича използва моментите на почивка да е сред приятели , да събира сили и вдъхновение , както и да поддържа форма
полина Hands Thumbsup

# 693
Привет, мили момичета! Радвам се да ви видя в темата на Ибо, която верни негови фенки са създали, а ние наследихме от тях. Времената се менят, а с тях и хората, които пишат в една тема. Затова искам специално да благодаря на Лати, че поддържа темата жива, защото никога не се знае кога Ибо ще участва в проект, който да направи взрив като Черно-бяла любов и в темата да се пише като за последно. Grinning

Аз много съжалявам, че не мога да участвам с информация за Ибо, нямам много време да търся информация, затова се радвам периодично да се информирам за момчето. Работя на компютър и като се прибера, обичам да гледам сериали от дистанция, чета темите от телефона, но не обичам да пиша и публикувам от телефона. Но чета и съм благодарна, че темата се поддържа жива. Дори следващата тема е готова и само чака тази да бъде изписана, за да я публикувам и да поддържаме темата на Ибо. Моята сила е в споделяне на собствено мнение върху сериалите, но понеже такъв в момента Ибо няма, няма къде да си прилагам силата.Grinning Така че отново благодаря, мили момичета. Flowers Hibiscus

# 694
Новина за "Птичи полет"!
Превод на вестникарската новина.

Отлагане на "Птичи полет"

"Снимките на сериала"Птичи полет"с участието на Бирдже Акалай ,Мирай Данер и Ибрахим Челиккол са отложени.Читателската репетиция на поредицата,която разказва за пропастта между поколенията в света,се проведе миналата неделя.Беше планирано да се отиде на снимачната площадка тази седмица.Снимките за сериала обаче остават за другата седмица,като подготовката продължава.От друга страна,2 и 3 сезон на сериала ще бъдат заснети последователно.Ариф Пискин,Бурак Серген и Тилбе Саран участват в снимките на новия сезон."

С редактиране допълвам,че днес /22.11./са започнали снимките.Това ни съобщава Бирдже Акалай в ИГ историята си!

Успех на екипа и дано скоро да го видим на екран!: Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 11:56 от Lati-g

# 695
безпроблемен ,  удачен  и забавен снимачен процес  на целия екип на  птичи полет

предполагам е от роля

# 696
Мислех повече  да не публикувам,но след като не видях новините  за  "Птичи полет",не се стърпях да ги споделя!
Има  снимки от мястото на заснимане,като на едната имаме отбелязана локация-Шиле

Има и снимка селфи на стилиста Rutkay от сета на втория сезон ! https://www.instagram.com/rutkayozis/

В профила му виждам снимка на Ибрахим от награждаването му GQ man-19.12.2021г.Виждат се и много известни актьори,които е обличал.

На тази снимка се вижда къща,която прилича на къщата на Лале и Синан.Изглежда,че снимките са там и се намира в Шиле.

Нова снимка на АЛИ! Купили са му зимно облекло.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 18:08 от Lati-g

# 697
Еха, нямам търпение за новите сезони! Иска ми се да видя какво са ни подготвили като развитие на историята, защото за изиграването и нямам никакво съмнение, че ще е на ниво!

П.С. Али е много сладък, ама някак си ми напомня повече за Михре, отколкото за Ибо....

# 698

П.С. Али е много сладък, ама някак си ми напомня повече за Михре, отколкото за Ибо....
  People Baby

Началото на денят на Ибо! Започнал е във фитнес залата.

И информация от Бирсен Алтънташ за "Птичи полет"
"Руя Андач се присъедини към актьорския състав и ще играе асистентката на Аслъ на име Назлъ. Този сезон ще се превърне в истински кошмар за Аслъ"

Завършвам за сега със снимка /зад кадър/от1 сезон на "Птичи полет"

# 699
Ново от днес от ИГ историите на Ибо и Бирдже! Снимат спомени от миналото. Sign Clapper
Усеща се, че на снимачната площадка цари много топла атмосфера. Всички са близки, всички с настроение😍 Нека резултатът надмине всички очаквания👍

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 16:29 от Lati-g

# 700
Еее, много ме радват, страхотни са! Невероятна атмосфера има покрай тях и те са чудесен тандем! Като зрител изпитвам истинско удоволствие от съвместните им проект!

# 701
https://www.instagram.com/p/ClUQughIvtz/?hl=bg

мил и нежен спомен с кенан Gift Heart

надявам се да има такива романтични моменти   и   в новите серии

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:45 от kmaroo

# 702
Честит старт на седмицата! Да си пожелаем много навини от ИБО!👑👑👑

Порових се в стар речник/1952г в новите не намерих/да разбера точния превод на думата canparem,с която Ибо и Бирдже са подписали снимката.Думата canpar се използва за хора, които ценим толкова, колкото живота си или за тези, които не можем да отделим от живота си "
Canparem - може да се разбере като "половината от душата ми"...
Бирдже пише за Ибо- Canparem x 1000...
Ибо отговаря на Бирдже с Canparem x 1000000000000000000000

Майката на Бирдже коментира снимката в акаунта й- ""Деца мои, смейте се през цялото време, смехът и братството много ви подхождат, очакват ви красотите и успеха, които ще дадете след време. Твоят труд и усилия... Бог да е с теб и да те закриля по пътя ти.
обичам те толкова много... и те прегръщам силно😘😘🧿🧿💓🤲🏻

🍀🍀🍀Появата им в социалните мрежи само предизвиква бурни реакции. Ибрахим Челиккол и Бирче Акалай бяха в тренд вчера. 🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 17:19 от Lati-g

# 703
Днес са много оскъдни новините за снимането на "Птичи полет"! Появиха се 2 снимки,но не се разбират подробности.

Фигурата,която се вижда на тази има прилика с Ибрахим,но....Thinking

Другата е пусната от заснимане на открито.

# 704
  • На зелено
Благодаря за споделените снимки! По оскъдно споделената информация ни предстоят два интересни сезона на Птичи полет. Дана по-нататък споделят и повече детайли. Има ли обявена дата за излъчване по Нетфликс за сезон 2? Като знам май доста се бавят и ще има да си почакаме.
А за Ибо и Бирдже какво да кажа? От тези двамата струи толкова силна енергия и приятелство...Всеки може да си пожелае да има толкова искрено и сърдечно приятелство не само с противоположния, но и със собствения си пол.

Общи условия

Активация на акаунт