Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Не съм имала инсеминации, познати обаче, да, и моето, и тяхното мнение е, че е загуба на време. Всички успяха след ин-веитро, но не и с инсеминации.
Успех на всички ни!

И ако някой има информация кога ще почива д-р Персенска лятото, моля, нека напише.

# 571
Здравейте, имам едно питане. От 22 пия достинекс за 10 дни по 1 таблетка дневно, но кръвното ми е страшно 90-78 . Доста често ми прилошава и просто незнам как ще изкарам до 31. Има ли някаква тайно за овладяване на положението?

# 572
Здравейте, имам едно питане. От 22 пия достинекс за 10 дни по 1 таблетка дневно, но кръвното ми е страшно 90-78 . Доста често ми прилошава и просто незнам как ще изкарам до 31. Има ли някаква тайно за овладяване на положението?
Здравейте, на мен също ми го изписаха. Казаха ми да го пия вечер преди лягане, защото може да ми падне кръвното.

# 573
Здравейте, на мен също ми го изписаха. Казаха ми да го пия вечер преди лягане, защото може да ми падне кръвното.

Аз също го пия вечер , и мъките започват около 11 сутринта. Много ми се повдига и явно събирам границите. Звънях в болницата казаха че немога да ги спра или заменя, но се надявах да има нещо с което мога да премина по лесно през това.

# 574
Достинекса е важен преди пункцията, за да не направите хиперстимулация. А ниското кръвно качвах с кафе и айрян със сол.

# 575
Достинекса е важен преди пункцията, за да не направите хиперстимулация. А ниското кръвно качвах с кафе и айрян със сол.
Пункцията ми беше вчера. Опитах с айрян със сол, шоколад и кола , за кафе не се бях сетила. А има ли шанс организма да свиква с него или ще е така до 10-тия ден?

# 576
Пункцията ми беше вчера. Опитах с айрян със сол, шоколад и кола , за кафе не се бях сетила. А има ли шанс организма да свиква с него или ще е така до 10-тия ден?
Аз бих пробвала да го изпия по-рано. Ако всеки ден към 11 ми пада кръвното, да го наглася така, че това време да се пада през ноща.

# 577
Здравейте, момичета,
Имам въпрос колко продължава дългия протокол- разбрах, че почва с блокираща инжекция на 18 ти ден, но какво следва след това- кога пак те викат. Питам защото ми е трудно да преценя дали да го почваме сега или да изчакам да разбера летните отпуски

# 578
Здравейте, момичета,
Имам въпрос колко продължава дългия протокол- разбрах, че почва с блокираща инжекция на 18 ти ден, но какво следва след това- кога пак те викат. Питам защото ми е трудно да преценя дали да го почваме сега или да изчакам да разбера летните отпуски
Блокиращата ми инжекция беше на 19.04, на 11.05 започнахме стимулацията.

# 579
Аз не съм съгласна с предишните мнения за инсеминациите. Ако върнете назад в темата ще видите, че нашата първа още беше успешна. Друг е въпросът, че за съжаление не се разви както трябва и продължаваме с опитите. И така… да не губим надежда.

# 580
Здравейте. Обръщам се към пациентите на д-р Перси Simple Smile заради една приятелка.
В групата във фейсбук постоянно се пише, че една прави хистера, биопсии не иска, лапара. Моята приятелка я моли вече не знам кой път я моли за биопсии и прп и всеки път и се казва че е глупост.
В групата обаче някои пишат, че постигат това чудо.
Моля за съвет как да я убеди ?
Има вече 4-ри опита по фонда и 5 естествени
Последно емброинче

# 581
По повод последните мнения за итсеминациите и до това до колко са загуба на време или не, бихте ли споделили колко месеца всъщност фоликулометрия е необходимо да се прави, преди следваща по-сериозна крачка и какъв всъщност е пътя?
На нас ни е 2ри месец фоликулометрия и стимулация, но опити правим от 1 година и 4 месеца след загубата ни и без успех.... Докторът в началото ни каза, че след 3 неуспешни месеца фоликулометрия и естествена бременност, се преминава към инсеминация... Още тогава според него нямаше да се стигне до тази крачка, но ето че месеците си минават...
Излишно е да споменавам колко тежък е всеки месец на неуспех... Как се справяте вие и кога всъщност заговорихте за по-сериозни процедури.... Моят лекар не бърза сякаш, а след преживяната загуба това, което отново би осмислило живота ми е нова бременност и разбира се живо дете.

Здравейте! А това практика на клиниката ли е -първо 3 месеца стимулация и след това инсеминация? Или само на доктора? С какво ви стимулира за тези 3 м? Питам защото мен в друга директно с инсеминация ме подпукаха и с кломифен цитрат,който ми намали лигавицата..

# 582
Едва ли ще я убеди, макар че ако я хване в настроение..знам ли. Аз също едва я карах да ми пуска изследвания, а каквото можех пусках сама. Ако не я удовлетворява, може да я смени Confused

Здравейте. Обръщам се към пациентите на д-р Перси Simple Smile заради една приятелка.
В групата във фейсбук постоянно се пише, че една прави хистера, биопсии не иска, лапара. Моята приятелка я моли вече не знам кой път я моли за биопсии и прп и всеки път и се казва че е глупост.
В групата обаче някои пишат, че постигат това чудо.
Моля за съвет как да я убеди ?
Има вече 4-ри опита по фонда и 5 естествени
Последно емброинче

# 583
Mimka111

Не мога да правя заключения за цялата болница, пиша конкретно при мен как процедира моят лекар и какви стъпки предприехме след цветна снимка.
Три месеца е фоликулометрията, а леката стимулация при мен се наложи на база на нередовна менструация и овулация и като цяло на предисторията ми. Simple Smile

# 584
Mimka, според мен е до доктор.
Аз бях пациентка на Цветков. Беше ми казал 1-2 месеца след хистеро и цветна снимка опити вкъщи със стимулация и ако не стане вече инсеминации.

Общи условия

Активация на акаунт