Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 374
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, защо не дават вече снимки на ембрионите с информация за тяхното качество, както преди? Или аз не съм си искала и затова не са ми дали? Само ми казаха, че били добри, но колко добри остава да гадая. На вас дали ли са ви изчерпателна информация преди да ги замразите?

# 586
Снимка са ми давали само след трансфер. Преди замразяването не.
Момичета, защо не дават вече снимки на ембрионите с информация за тяхното качество, както преди? Или аз не съм си искала и затова не са ми дали? Само ми казаха, че били добри, но колко добри остава да гадая. На вас дали ли са ви изчерпателна информация преди да ги замразите?

# 587
А относно качеството им не са ли ви дали информация? По конкретна имам предвид.

# 588
  • София

Отидете на информацията и си поискайте епикризата там пише подробно за развитието на ембрионите по дни, Това е отделен лист към епикризата.

# 589
Благодаря! Дано да ми дадат такъв лист. Моите ембриони бяха замразени 10 години, размразени са на 3ти ден и отгледани до 5ти. Много ми е важно какво им е качеството, защото ми омръзна да си играя на трансфери, замразяване и размразяване. Много е уморително и психически и физически и финансово.

# 590
Не е описано качеството-само развитието по дни.В Надежда не дават документи с качество на ембриона.Не знам дали ако е правен ПИД -там най-вероятно има такъв.

# 591
Преди даваха снимки и на тях под всеки ембрион си пишеше оценката. Естествено не е икономически изгодно, по добре е да ти кажат - добри са ембрионите и да си платиш, пак какви са в действителност...

# 592
  • София
Имам над 12 трансфера и никога на снимката не е пишело качеството на ембриона, но си права, че винаги казват, че са добри Angry
Аз пък да ви информирам, че който иска  диск от хистероскопия вече се заплащата и то цената бих казала, че е повече от солена - 140 лв. Rage

# 593

Аз пък да ви информирам, че който иска  диск от хистероскопия вече се заплащата и то цената бих казала, че е повече от солена - 140 лв. Rage

Затова наистина ли искат вече пари? Аз имах на 18ти и ми беше включено в цената. Платих точно 200 лв.

# 594
Пратихте 200 лв. за диск?

# 595
Не, исках да кажа, че хистероскопията HSG беше 200 с всичко включено в цената. Това е без упойка. Изненадвам се, че за 2 седмици са си променили ценоразписа.

# 596
HSG е хистеро салпинго графия, цветна снимка. Аз правих хистероскопия в края на Март, не ми дадоха нито диск, нито нищо, явно е трябвало да заявя по-рано и да доплатя, не знаех. При предишни операции, в други клиники, носех флашка и ми качваха записа.

# 597
  • София
Да, трябва да се заяви на информация преди или след операцията, при предишните ми хистероскопии не съм плащала, но сега ми казаха, че вече се заплаща, разбирам да беше 20-30 лв, ама 140 ми се струва прекалено, някак ми остава усещането, че цената е такава за да се откажем, да не говорим, че за тези пари можело и да няма запис, а само няколко снимки.

# 598
Здравейте, бих искала да ви попитам колко излиза като цена събиране на яйцеклетка/и и замразяването й на естествен цикъл всеки месец? Колко яйцеклетки трябва  да се съберат, за да се направи след това ин витро процедура? От няколко месеца съм пациентка съм на д-р Цветков и съм доволна от него и му вярвам. Много коректен и точен, леко е резервиран, но отговаря на всичките ми въпроси и ми отделя време и внимание. За съжаление имахме неуспешно ин витро, защото  ембриончето ни се оказа  с генетични аномалии. Не стигнахме до трансфер. Още не сме го коментирали с д-р Цветков, след няколко дни имам записан час при него.   Благодаря ви предварително!

# 599
Момичета, аз януари правих диагностично хистеро с упойка, навсякъде казвах искам диск, никой не ме отрази, само ми обясняваха че доктора си правел разни клипчета за него. Бях в залите за пункции и трансфер. Оказа се, че имам миома и направихме на следващия цикъл оперативна в оперативната зала, на информация казах че искам диск, тъй като не съм от софия, епикриза ми изпратиха по куриер след над 20 дена, но диск не. Звънях пак къде ли не и на ходенето за контролен на следващия цикъл имах диск на информация, в който имаше само снимки, не е запис. Не ме таксуваха допълнително. Но явно наистина идята е да се откажем, което не е хич хубаво. В крайна сметка не оставяме малко пари в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт