Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 374
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Кактусче, мн ти благодаря за подкрепата и споделената информация ❤
Чакам с нетърпение да повлечеш крак и скоро всички да се местим и виждаме в бремениите теми 🍀🍀🍀
Дай Боже! 🙏❤️🍀 И и аз много ти благодаря! 💖😊☀️

# 616
Здравейте има ли пациентки на доктор Ставенов.

# 617
Здравейте! На мен също ми предстои биопсия в този цикъл, а на другия ще правим ЗЕТ. Имате ли информация дали цикълът може да подрани след биопсия?

# 618
Не би трябвало. Simple Smile
Здравейте! На мен също ми предстои биопсия в този цикъл, а на другия ще правим ЗЕТ. Имате ли информация дали цикълът може да подрани след биопсия?

# 619
Момичета, случвало ли ви се е след стимулация (по-специално с летрозол) и прогестеронови инжекции цикълът ви да закъснява?

# 620
На мен след стимулация с Кломен се е случвало дори и да не ми дойде въобще.

# 621
# 622
Засега тези Sad, но казаха че и други ще има Sad

# 623
Всеки месец ли ще го обновяват? Да не продават хляб и олио? Знам ли.

# 624
Момичета, проблем ли е ако се премине от Прогеснан Декс на Пролутекс? Simple Smile

# 625
Не е проблем, взаимозаменяеми са.
Момичета, проблем ли е ако се премине от Прогеснан Декс на Пролутекс? Simple Smile

# 626
Забелязах в новият ценоразпис,че ембриотрансфера е 500лв.Не беше ли 900 миналата година или се бъркам?

# 627
Май беше 350 Simple Smile Ако не се лъжа, аз платих 50лв,.фондът покриваше 300. И това беше след миналогодишното увеличение.

Забелязах в новият ценоразпис,че ембриотрансфера е 500лв.Не беше ли 900 миналата година или се бъркам?

# 628
Момичета,а може ли да се направи хистероскопия и биопсии(имплантационна и имунологична) в 1 цикъл?
Днес ми е 6ти ден от мц и довечера съм на преглед,зада обсъдим какво миже още да подобрим преди ЗЕТ и се чудя дали да не си поискам и хистеро.

# 629
500 лв беше преди месец

Общи условия

Активация на акаунт